ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα αποδυτήρια: Η φλασιά Μίτσελ με Αγκιμπού – Ο Κουλιεράκης του Λουτσέσκου – Το λάθος του Νιόπλια – Το τρικ του Αναστασίου

Ατυχής έμπνευση του Μίτσελ με Αγκιμπού, οι φορ που γίνονται εξτρέμ στον Νίόπλια, το κόλπο του Αναστασίου και η μαγκιά του Λουτσέσκου με Κουλιεράκη.

Αποδυτήρια: Ατυχής έμπνευση Μίτσελ με Αγκιμπού, οι φορ εξτρέμ του Νίόπλια, το κόλπο του Αναστασίου και η μαγκιά του Λουτσέσκου με Κουλιεράκη.
Στα αποδυτήρια: Η φλασιά Μίτσελ με Αγκιμπού – Ο Κουλιεράκης του Λουτσέσκου - Το λάθος του Νιόπλια – Το τρικ του Αναστασίου
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Στα αποδυτήρια μετά την 8η αγωνιστική στη ελληνική λίγκα. Η σαββατιάτικη φλασιά του Μίτσελ με τον Αγκιμπού που τον πρόδωσε. Το ρίσκο που πήρε ο Λουτσέσκου με Κουλιεράκη και Ελ Καντουρί. Το τακτικό τρικ του Αναστασίου και το μπέρδεμα του Νιόπλια με τους φορ και τους εξτρέμ που δεν έχει.

Ενδιαφέρουσα εβδομάδα, ακόμα καλύτερος ο απόηχος. Από τη στιγμή που είχαμε και ντέρμπι, δευτεριάτικο κιόλας, είχε ζουμί το πράγμα. Ο Αγκιμπού Καμαρά μπήκε στην ενδεκάδα του Μίτσελ επειδή έχει αμυντική κάλυψη κι αυτό ήταν που τον πρόδωσε. Ο Νιόπλιας «βαφτίζει» τους φορ εξτρέμ, ο Αναστασίου βρήκε κόλπο και πήρε βαθμό στην Τρίπολη και ο Λουτσέσκου έδωσε απάντηση και μάλισtα ηχηρή.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Στα αποδυτήρια

Αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Αυτούς κοιτάζει ο Μαρινάκης για τον Γενάρη

Με αυτόν ο Μπότο πέτυχε διάνα!

Απαράδεκτος αυτό που είπε ο Βούρος για Παπασταθόπουλο

Exit mobile version