ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα αποδυτήρια: Ούτε στο πρωινό δεν το πε σε Ντόι ο Μίτσελ – Έρχεται ο Αθανασιάδης στην ΑΕΚ – Μουρμούρα παικτών για Πάρντιου – «Έγκλημα» Λουτσέσκου με Βιεϊρίνια

Ο Ντόι που έμαθε τελευταία στιγμή πως θα είναι βασικός, ο Αθανασιάδης που πιέζει τον Στάνκοβιτς, το στράβωμα με Πάρντιου και «κάρβουνο» του Λουτσέσκου.

Αποδυτήρια: Ο Ντόι έμαθε τελευταίος πως θα 'ναι βασικός, ο Αθανασιάδης πιέζει Στάνκοβιτς, στράβωμα με Πάρντιου και «κάρβουνο» του Λουτσέσκου.
Στα αποδυτήρια: Ούτε στο πρωινό δεν το πε σε Ντόι ο Μίτσελ – Έρχεται ο Αθανασιάδης στην ΑΕΚ – Μουρμούρα παικτών για Πάρντιου - «Έγκλημα» Λουτσέσκου με Βιεϊρίνια
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Στα αποδυτήρια εβδομάδα δεύτερη. Πίσω από τις λέξεις από τη στήλη της e-sportime για όσα έγιναν στις αναμετρήσεις της Super League. Τι έγινε με Ντόι στον Ολυμπιακό; Τι θα γίνει στην ΑΕΚ με Αθανασιάδη Στάνκοβιτς; Για ποιο λόγο έχουν στραβώσει στον Άρη με Πάρντιου; Ποιο το λάθος του Λουτσέσκου.

Πολλά και διάφορα είδαμε και πάλι στην αγωνιστική που πέρασε. Ο Βιεϊρίνια είναι εκτός και έχει ευθύνη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για ότι συνέβη. Ο Ολυμπιακός είδε το πείραμα του Μίτσελ με τον Ντόι να μη βγαίνει, ενώ στην ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολο μετά την εμφάνιση που είχε ο Αθανασιάδης, να επανέλθει ο Στάνκοβιτς. Δεν είναι άλλωστε και έτοιμος ακόμα.

Στα αποδυτήρια

 

Αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Αρης: Εκεί πάει για μεταγραφή ο Πάρντιου

Ποιο είναι το πλάνο της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα

Δείτε επίσης

Στον Εισαγγελέα γνωστή νικήτρια ριάλιτι

Exit mobile version