ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέλιος Μαλεζάς: Κρεμάει τα παπούτσια του και γίνεται προπονητής!

Ο Στέλιος Μαλεζάς σταματά το ποδόσφαιρο και από μέρα σε μέρα θα το ανακοινώσει με κάθε επισημότητα. Ο Στέλιος Μαλεζάς αφήνει πίσω του μία αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική καριέρα, με μεγάλες στιγμές και τον ΠΑΟΚ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή. 11,5 σεζόν ήταν παίκτης της πρώτης ομάδας των Θεσσαλονικέων ο Κατερινιώτης αμυντικός, ο οποίος έφτασε τις...

Μαλεζάς
Μαλεζάς
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Στέλιος Μαλεζάς σταματά το ποδόσφαιρο και από μέρα σε μέρα θα το ανακοινώσει με κάθε επισημότητα.

Ο Στέλιος Μαλεζάς αφήνει πίσω του μία αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική καριέρα, με μεγάλες στιγμές και τον ΠΑΟΚ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή.

11,5 σεζόν ήταν παίκτης της πρώτης ομάδας των Θεσσαλονικέων ο Κατερινιώτης αμυντικός, ο οποίος έφτασε τις 241 συμμετοχές με τον δικέφαλο στο στήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Οι κινήσεις μετά τον Σβαμπ

Το επόμενο βήμα του είναι η σχολή UEFA B+A και τα διπλώματα προπονητικής. Πιθανότατα, λοιπόν, ο «Μάλε» θα γίνει στο μέλλον επαγγελματίας προπονητής, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Στην καριέρα του εκτός του ΠΑΟΚ είχε ακόμη πέρασμα από τον Ηρόδοτο, την Φορτούνα Ντίσελντορφ, τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη, καταγράφοντας συνολικά 348 επίσημες συμμετοχές και 7 γκολ.

Πηγή: Metrosport

Exit mobile version