Στη λίστα Ξύδας και Τόλι

Οι δύο νεαροί, που αγωνίζονται δανεικοί στον ΑΟΧ-Κισσαμικό, αρέσουν στον Πανιώνιο

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και μέρες και σας έχουμε ενημερώσει σχετικά. Το καλοκαίρι που έρχεται ο Πανιώνιος θα κάνει μεταγραφές κυρίως από την εγχώρια αγορά και το πλάνο περιλαμβάνει και τη Football League.

Αυτό, άλλωστε, φάνηκε με την περίπτωση του Σωτήρη Τσιλούλη. Δεν είναι, όμως, η μοναδική. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, δύο από τους παίκτες που αρέσουν είναι οι Γιώργος Ξύδας και Αρντίτ Τόλι. Αμφότεροι κάνουν αρκετά καλή σεζόν στον ΑΟΧ-Κισσαμικό, στον οποίο αγωνίζονται δανεικοί από τον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν, πάντως, και διαφορές ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις. Πιο προχωρημένη είναι εκείνη του 20χρονου φορ. Ο Ξύδας με το γκολ του κόντρα στη Δόξα Δράμας έφτασε τα οκτώ στο πρωτάθλημα σε 18 συμμετοχές, ενώ έχει και άλλα δύο στο Κύπελλο σε ισάριθμα ματς.

Όσο για τον Τόλι, είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για το δεξί άκρο της άμυνας. Το Sportime.gr έχει ενημερώσει πως για εκεί πρώτος στόχος είναι ο Νίκος Καρανίκας. Δεν είναι, όμως, ο μοναδική επιλογή, ενώ υπό προϋποθέσεις ίσως γίνει και δεύτερη μεταγραφή σε αυτή τη θέση.

Exit mobile version