Στην Αθήνα ο ατζέντης του Βράνιες

Ο Μίραλεμ Γιάγκανιατς, ο μάνατζερ του στόπερ της ΑΕΚ, βρίσκεται στην Ελλάδα

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τους πελάτες του, Όγκνιεν Βράνιες και Άστριτ Αϊντάρεβιτς επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο Μίραλεμ Γιάγκανιατς. Ο ατζέντης των δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ βρίσκεται στην Ελλάδα σε μια περίοδο που ειδικά από τη Βοσνία είναι πολλά τα δημοσιεύματα περί νέου συμβολαίου για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, δε φαίνεται να υπήρξε κάτι νεότερο μεταξύ των δύο πλευρών και η επίσκεψη του Γιάγκανιατς είναι μάλλον… εθιμοτυπική.

Παρόλα αυτά, μετά τον τελικό του Κυπέλλου αναμένεται και το θέμα του Βράνιες να βρεθεί για τα καλά στην ατζέντα των ανθρώπων της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση από την ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Τα όσα λέγονται και γράφονται στη Βοσνία είναι μάλλον υπερβολικά και εκτός πραγματικότητας και είναι αλήθεια πως έχουν προκαλέσει εκνευρισμό και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δε θα σημειωθεί σοβαρή εξέλιξη μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Με την ΑΕΚ και τον Βράνιες να συζητούν για νέο συμβόλαιο.

Ο Βράνιες μετά τον Ιανουάριο κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και αν μη τι άλλο είναι κάτι που έχει προκαλέσει μόνο θετικά σχόλια μέσα στην ομάδα.

Χώρια το γεγονός, πως αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες στους οπαδούς της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Exit mobile version