ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, έκανε ο Ολυμπιακός ζητώντας να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση, για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τα μέτρα του παίρνει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος όπως έγινε γνωστό προσέφυγε στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να τεθεί σε ισχύει η απόφαση που είχε οριστεί πριν...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, έκανε ο Ολυμπιακός ζητώντας να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση, για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τα μέτρα του παίρνει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος όπως έγινε γνωστό προσέφυγε στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να τεθεί σε ισχύει η απόφαση που είχε οριστεί πριν την έφεση του ΠΑΟΚ, για το μεταξύ τους ντέρμπι.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ, είχε κερδίσει την έφεση και του είχαν επιστραφεί οι 3 βαθμοί αλλά του είχε αφαιρεθεί και η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών της έδρας του.

Μετά από αυτή του την δικαίωση, ο «Δικέφαλο του Βορρά», προσέφυγε και εκείνος στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, θέλοντας να πετύχει και κατοχύρωση του παιχνιδιού υπέρ του, μηδενίζοντας τους «ερυθρόλευκους».

Exit mobile version