ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 1: Πέρασε η πρόταση του Παναθηναϊκού

Αυτό που πρότεινε ο Παναθηναϊκός σχετικά με τους Πολωνούς διαιτητές έγινε αποδεκτό από τις ομάδες της Super League 1.

Super League 1
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το θέμα των Πολωνών διαιτητών του ΑΕΚ – Άρης, που αντικαταστάθηκαν, απασχόλησε στην επεισοδιακή συνεδρίαση των ομάδων της Super League 1  και οι θέσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγιναν αποδεκτές.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) με επιστολή του ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και άλλαξαν οι διαιτητές αυτού του ματς.

Τελικά αυτά που ήθελαν οι «πράσινοι» έγιναν αποδεκτά. Η Λίγκα αποφάσισε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με όσα έγιναν με τους Πολωνούς διαιτητές έως και την αντικατάστασή τους.

Να σημειωθεί πως στην ψηφοφορία δεν έλαβε μέρος η ΑΕΚ, η οποία είχε αποχωρήσει λόγω της έντασης που είχε προκληθεί, αλλά και οι Λαμία και Βόλος. Στο Δ.Σ. των ομάδων της Super League 1 εγκρίθηκε και το υπόλοιπο πρόγραμμα της σεζόν.

Η ανακοίνωση: «Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα των Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts. Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. (αποχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ και ψήφισε “Λευκό” η ΕΠΟ), αποφάσισε να αποσταλεί θεσμική επιστολή προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ (κ. Bennett) και ΕΠΟ (κ. Μπαλτάκο), με τα ερωτήματα, σε σχέση με τις συνθήκες αντικατάστασης των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-Άρης της 9ης Απριλίου, που τέθηκαν σε σχετικές επιστολές των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς τις ΠΑΕ-Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League».

Exit mobile version