ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2 και Football League: Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες

Δεν ολοκληρώθηκε κανένα από τα δύο πρωταθλήματα λόγω του κορονοϊού. Τόσο η Super League 2 όσο και η Football League σταμάτησαν και περιμένουν τις εξελίξεις.   Είναι ξεκάθαρο πια πως οι ομάδες των δύο κατηγοριών επιθυμούν την αναδιάρθρωση στην πλειοψηφία τους. Για τη Super League 2 ο στόχος είναι να… βολευτούν και οι τέσσερις πρώτοι και...

Super League 2
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν ολοκληρώθηκε κανένα από τα δύο πρωταθλήματα λόγω του κορονοϊού. Τόσο η Super League 2 όσο και η Football League σταμάτησαν και περιμένουν τις εξελίξεις.  

Είναι ξεκάθαρο πια πως οι ομάδες των δύο κατηγοριών επιθυμούν την αναδιάρθρωση στην πλειοψηφία τους. Για τη Super League 2 ο στόχος είναι να… βολευτούν και οι τέσσερις πρώτοι και να πάρουν το εισιτήριο ανόδου, ενώ για τη Football League οι περισσότεροι θέλουν μία ενιαία Β’ Εθνική, που θα σήμαινε ουσιαστικά άνοδο για τις ομάδες. Αυτό συμφέρει και όσους ανέβηκαν από τη Γ’ Εθνική γιατί με αυτό τον τρόπο θα βρίσκονταν κατευθείαν μία κατηγορία μακριά από τα σαλόνια. Την Πέμπτη (23/7) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη και σε αυτή αποφασίστηκε ουσιαστικά η ολική επικύρωση των βαθμολογιών.

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, στη σημερινή συνεδρίασή του, μέσω τηλεδιάσκεψης, προέβη σε ολική επικύρωση:

1) Των βαθμολογικών πινάκων πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

2) Των βαθμολογικών πινάκων πρωταθλημάτων Super League 2 Κ19 και Football League Κ17, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

Exit mobile version