ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής: Ο Elite Κρούζλιακ στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο Ιβάν Κρούζλιακ από την Σλοβακία θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Τούμπας.

Super League: Οι διαιτητές: Ο Ιβάν Κρούζλιακ από Σλοβακία θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Super League: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής: Ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ, 0ρίστηκε από την ΕΠΟ, προκειμένου να σφυρίξει στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα, την προσεχή Κυριακή (5/2, 21:30).

Ο 39χρονος ρέφερι ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA, ενώ αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Κρούζλιακ θα βρεθεί στην Ελλάδα και την Τούμπα. Θυμίζουμε ότι είχε διευθύνει και τη νίκη 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού για τα play offs της Super League την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, ο Σλοβάκος έχει βρεθεί σε ματς ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, καθώς ήταν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου στα νοκ-άουτ του UEFA Europa League. Ακόμα, έχει διευθύνει το ματς του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα στα προκριματικά της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Επιπλέον τη φετινή σεζόν σφύριξε τρία παιχνίδια στους ομίλους του Champions League (Μπάγερν-Ίντερ 2-0, Ρεάλ-Σαχτάρ 2-1, Τσέλσι-Σάλτσμπουργκ 1-1).

Από εκεί και πέρα, στο Περιστέρι, όπως και την περασμένη αγωνιστική, θα σφυρίξει στο Ατρόμητος-ΑΕΚ ο Μανούχος (VAR ο Κουμπαράκης), το Παναθηναϊκός-Λαμία ο Καραντώνης (VAR ο Τσαγκαράκης), ενώ στο Ιωνικός-Άρης «άρχοντας του αγώνα» Τζοβάρας (VAR ο Ζαμπαλάς).

Super League: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής αναλυτικά

Σάββατο 4/6

Κυριακή 5/2

Δευτέρα 6/2

Exit mobile version