ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα 20/6: Η (νέα) πρόταση στον Ρισβάνη και η μεταγραφή που χάλασε στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Πρόταση από ομάδα της Super League  έχει ο Ρισβάνης. Αυτόν «έκοψε» η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί πλησιάζει ο Μεντόσα!

Super League νέα 20/6: Όλα τα τελευταία νέα των ομάδων της Super League.
Super League νέα 20/6: Όλα τα τελευταία νέα των ομάδων της Super League.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Super League νέα 20/6: Όλα τα τελευταία νέα των ομάδων της Super League.

Super League νέα 20/6: Διετές συμβόλαιο και 350 χιλιάρικα, προσφέρει στον Σπύρο Ρισβάνη ομάδα της Super League. «Έκοψε» τελειωμένη μεταγραφή η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιος ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ζήτησε αύξηση, δεν την πήρε και αποχώρησε. Σε ποια ομάδα πλησιάζει ο Χαβιέρ Μεντόσα του Παναιτωλικού.

Αστέρας Τρίπολης:  Kαι οι Αρκάδες στο «κόλπο» για Ρισβάνη!

Ο Σπύρος Ρισβάνης «τελείωσε» από την Ανόρθωση και ψάχνει τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του. Το Sportime έχει αποκαλύψει το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει ο Λεβαδειακός. Στο «κόλπο» για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό έχει μπει και ο Αστέρας Τρίπολης. Μάλιστα οι Αρκαδές έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Έλληνα στόπερ για διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές κοντά στα 350 χιλιάρικα!

ΠΑΣ Γιάννινα: «Κόπηκε» οριστικά ο Ριένστρα!

Το Sportime αποκάλυψε τις δεύτερες σκέψεις που έκαναν στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Νταν Ριένστρα. Ο σοβαρός τραυματισμός του και το μεγάλο διάστημα της αποκατάστασης του Ολλανδού, δημιούργησαν έναν έξτρα προβληματισμό στη διοίκηση, η οποία αποφάσισε να αποσύρει οριστικά και αμετάκλητα το ενδιαφέρον της για τον πρώην αμυντικό χαφ του Βόλου. Δύσκολο και του Αθανασακόπουλου, αφού ο παίκτης του Παναθηναϊκού και ο εκπρόσωπος του, έχουν ως προτεραιότητα την αγορά του εξωτερικού.

Ιωνικός: Ζήτησε αύξηση και δεν την πήρε ο Γκοτσούλιας!

Μένει, φεύγει ο Γιάννης Γκοτσούλιας. Ο Αιγιώτης μέσος που ούτως ή άλλως δεν θα είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν, τελικά αποχωρεί από τη Νίκαια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o πρώην πλέον ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» ζήτησε αύξηση της τάξεως του 50% (!) για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Ιωνικός και αποχώρησε από την ομάδα.

Στη μεταγραφική λίστα ο πρώην τερματοφύλακας των Τρικάλων, Αρμάντο Περλιέσι. Ο Αλβανός γκολκίπερ θα απασχολήσει μόνο αν προκύψει αποχώρηση στον «άσο».

OΦΗ: Τα φιλικά στην Ολλανδία και η επόμενη ομάδα του Βάτερμαν

Στην Ολλανδία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας  του ο ΟΦΗ. Το 15ήμερο παραμονής τους στη χώρα της τουλίπας, οι Κρητικοί έχουν προγραμματίσει τέσσερα φιλικά. Με την Ουτρέχτη στις 20/7, με την Χέρακλες στις 23/7, με την Φίτεσε τρεις μέρες αργότερα (26/7) και με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στις 29 του ίδιου μήνα. Στην Αϊντχοφεν του Ρούντ Φαν Νίστελρόι θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου, Μπόι Βάτερμαν.

Παναιτωλικός: «Κοντά σε ΑΠΟΕΛ ο Μεντόσα»

Όλο και πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ φέρνουν τον Χαβιέρ Μεντόσα τα ΜΜΕ της Κύπρου. Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που ήθελε να κρατήσει ο Γιάννης Αναστασίου, απομακρύνεται. Ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να φτάσει την πρόταση των «γαλαζοκίτρινων» και ο Αργεντίνος μάλλον αποχαιρετάει το Αγρίνιο!

Exit mobile version