STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έπαιζε μόνος του ο Αστέρας!

Οι Αρκάδες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και νίκησαν 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ουσιαστικά δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο!
Έπαιζε μόνος του ο Αστέρας!

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα πήρε την πρώτη του νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα δύο γκολ της αναμέτρησης ήρθαν στο πρώτο δεκάλεπτο με σκόρερ του Κυριακόπουλο στο 4’ με απίστευτο φάουλ και Μανιά στο 10’!

Οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο τη νίκη έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες και το κατέστησαν σαφές στου φιλοξενούμενους από το πρώτο κιόλας λεπτό. Μόλις στο 2’ ο Τσιλιανίδης έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Χουάντερσον.

Ότι όμως δεν έγινε σε εκείνη τη φάση, έγινε δύο λεπτά αργότερα. Ο Αστέρας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυριακόπουλος, ο οποίος έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Χουάντερσον για το 1-0!

Οι Αρκάδες μυρίστηκαν… αίμα και ανέβασαν κι άλλο στροφές. Στο 10’ έγινε μία καλή συνεργασία, η μπάλα έφτασε στον Τόνσο, ο οποίος έστρωσε με το στήθος στον Μανιά κι αυτός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου, ο Αστέρας έλεγξε πλήρως τον αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο γκολ, αν δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα ο Χουάντερσον!

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Αστέρας δεν είχε λόγο να φορτσάρει όπως στο πρώτο ημίχρονο και ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ πιο χαμηλός. Κάποια μακρινά σουτ από τους Φερνάντεθ και Τσιλιανίδη ήταν οι μόνες καταγραφές, ενώ ο Απόλλων δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Η πολύ μεγάλη ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε στο 83′, όταν ο Καλτσάς έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι! Με τον Γκαρός απείλησε ο Απόλλων στο 84′, όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ ο Αστέρας είχε και διπλή ευκαιρία στο 88′ με τους Φερνάντεθ και Ιγκλέσιας.

MVP: Ο Μάρτιν Τόνσο έκανε και πάλι τη διαφορά στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης. Βέβαια αυτή τη φορά η αποστολή του ήταν πολύ πιο εύκολη σε σχέση με το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και πάλι έπαιξε καταλυτικό ρόλο με την παρουσία του. Μοίρασε πολύ καλά το παιχνίδι, ενώ σέρβιρε και το δεύτερο γκολ στον Μανιά.

UP: Αν υπάρχει κάποιος που ξεχώρισε από τον Απόλλωνα Σμύρνης με την απόδοσή του, αυτός είναι το δίχως άλλο ο Χουάντερσον. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ δέχθηκε απίστευτη πίεση από τους παίκτες του Αστέρα και το σκορ θα μπορούσε να είναι σε πολύ μεγαλύτερα μεγέθη, αν δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα!

DOWN: Όσο αναλογεί τον Χουάντερσον να είναι στην παραπάνω κατηγορία τόσο αναλογεί στους υπόλοιπους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης να βρίσκονται σε αυτή. Το ίδιο και για τον προπονητή, αφού φέρει κα ο ίδιος τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Οι «κυανόλευκοι» ήταν χωρίς αρχή μέση και τέλος και απογοήτευσαν πλήρως με την εικόνα τους!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Σέζος από το σύνδεσμο του Κιλκίς δεν είχε κανένα πρόβλημα στον αγώνα. Άλλωστε και το παιχνίδι δεν είχε κάποια δύσκολη φάση που να χωράει περαιτέρω συζήτηση. Επίσης ήταν σωστές και οι λιγοστές κάρτες που χρειάστηκε να δώσει.

ΓΚΟΛ: 4’ Κυριακόπουλος, 10’ Μανιάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19’ Ιγκλέσιας, 54’ Βλάχος – 42’ Τριάδης, 69’ Γκονζάλες, 71’ Κονέ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μονάφο, Ιγκλέσιας, Φερνάντεθ, Τσιλιανίδης (82′ Μπελόκ), Τόνσο (60’ Καλτσάς), Μανιάς (72’ Δουβίκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Κοντοές, Ναδάλες, Λούκιτς, Βαφέας, Γκονζάλες, Ντούρσο (61’ Κονέ), Μπεντινέλι, Πέδρο (66’ Μάντζιος), Ακόστα (60’ Γκάρος), Τριάδης.

Ο Δουβίκας ψάχνει ρόλο…

Αιχμές Μοντεαγούδο: «Δεν έχουμε καλή φυσική κατάσταση και έκρηξη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπαιζε μόνος του ο Αστέρας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.