STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έπιασε ξανά κορυφή ο Ατρόμητος!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν με 3-2 του Αστέρα Τρίπολης
Έπιασε ξανά κορυφή ο Ατρόμητος!

Δεν πέφτει από την κορυφή! Στο πρώτο του ουσιαστικά δύσκολο φετινό ματς ο Ατρόμητος έδειξε πως είναι για μεγάλα πράγματα. Έχει μέταλλο και μπορεί να πρωταγωνιστήσει, όπως και πέρυσι.

Το βράδυ της Δευτέρας (22/10) οι Περιστεριώτες πήραν μεγάλη νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης στο καλύτερο ίσως φετινό παιχνίδι της Super League. Με τον Κουλούρη να επιβεβαιώνει και πάλι πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να σκοράρει δύο γκολ, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έπιασε ξανά τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Ναι, έχει και ρέντα. Θα μπορούσε το ματς να έχει κυλήσει εντελώς διαφορετικά. Ωστόσο, ο Ατρόμητος βρήκε ξανά τον τρόπο να πάρει τρίποντο και στο φινάλε αυτό μετράει. Πολύ καλός ο Μέγερι με καθοριστικές επεμβάσεις. Αντιθέτως, τα στόπερ των γηπεδούχων είχαν προβλήματα κόντρα στον Μανιά, όπως και ο Μάντσον με τον Τόνσο.

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά ήταν υπερβολικά φλύαρος. Ο Ατρόμητος είχε τις φάσεις και τελικά το γκολ ήρθε στο 42′ με πέναλτι του Κουλούρη. Σηκώνει συζήτηση το αν ήταν, αλλά είχε προηγηθεί πέναλτι στον Μπρούνο που δεν δόθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Βαλιέντε στο 57′ και το ματς έγινε ροντέο. Ο Μουνάφο με αυτογκόλ στο 61′ έκανε το 2-1, τρία λεπτά αργότερα ο Μανιάς ισοφάρισε και το ματς κρεμόταν στη συνέχεια σε τεντωμένο σχοινί. Τελικά το γκολ της νίκης ήρθε από τον πρώτο σκόρερ της Super League, Κουλούρη στο 88′.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

MVP: Από τη στιγμή που με δύο δικά του γκολ οδηγεί τον Ατρόμητο σε άλλη μία νίκη, ο Κουλούρης είναι δεδομένα ο πολυτιμότερος του ματς.

UP: Ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε ο Ατρόμητος. Σημαντικές επεμβάσεις από τον Μέγερι κυρίως σε πλασέ του Μανιά. Έβαλε και αυτός το λιθαράκι του ώστε να έρθει η νίκη.

DOWN: Μοιραίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Μανιάς, αλλά ο χειρότερος του γηπέδου με διαφορά ήταν ο Αθανασιάδης. Σε άλλο γήπεδο ήταν. Λάθος έξοδοι, λάθος συνεννοήσεις, κακές αντιδράσεις. Ακόμα και στο 3-2 μένει για ώρα κάτω χωρίς λόγο.

ΓΚΟΛ: 42′ πέν. και 88′ Κουλούρης, 61′ αυτ. Μουνάφο – 57′ Βαλιέντε, 64′ Μανιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν ήταν στην καλύτερή του μέρα ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά). Σωστά δεν δίνει πέναλτι στον Ουγκράι, αλλά λανθασμένα δεν δείχνει βούλα στη φάση του Μπρούνο. Ίσως γι’ αυτό αποφάσισε τελικά να δώσει το -αυστηρό- πέναλτι στο 42′ στον Κουλούρη. Τα έκαναν θάλασσα οι βοηθοί.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38′ Γιαννούλης, 74′ Μάντσον – 71′ Μουνάφο, 76′ Καλτσάς, 86′ Τριανταφυλλόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90’+2 Μάντσον

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (64′ Μούγιακιτς), Μπρούνο (81′ Ούμπιντες), Ούγκραϊ (81′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ, Μουνάφο, Βαλιέντε (68′ Ιγκλέσιας), Τσιλιανίδης (46′ Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Τόνσο, Μανιάς (87′ Μπελόκ).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπιασε ξανά κορυφή ο Ατρόμητος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.