STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι του αγώνα

ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης θα κοντραριστούν για την τέταρτη αγωνιστική των Play Offs της Super League 1, στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης θα κοντραριστούν για την τέταρτη αγωνιστική των Play Offs της Super League 1, στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με τον ΠΑΟΚ, στο 1-1, στην Αρκαδία.

Έτσι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διεκδικήσουν όποιες πιθανότητες έχουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην δεύτερη θέση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ για ένα ακόμη παιχνίδι έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Εχει όμως και επιστροφές με πιο σημαντική αυτή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είναι στην αποστολή έπειτα από σχεδόν δύο μήνες. Επιστροφή επίσης και για τον Μαχαίρα, ενώ θετικά είναι τα μηνύματα για τον Γαλανόπουλο ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του έχει συμπεριληφθεί στα σχέδια του Ισπανού τεχνικού για το ματς.

Αντίθετα, οι Γεβχέν Σάκχοφ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και το Σάββατο και ως εκ τούτου είναι εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στην αποστολή της ΑΕΚ λοιπόν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει στη διάθεσή του τον Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Εκτός 20αδας έμειναν και οι ανέτοιμοι Καπίγια και Τζίμας.

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται οι:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπάμπα.

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το ματς ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης, που είναι προγραμματισμένο για τις 17:15, μπορεί να το δει στο Novasports 2HD.

Η ατζέντα της ημέρας (18/4)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version