STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ – Ατρόμητος LIVE 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ-Ατρόμητος απόψε (21:30, Novasports 2) στο παγωμένο Ολυμπιακό Στάδιο για την 17η αγωνιστική της Super League σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι

ΑΕΚ - Ατρόμητος LIVE
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΚ – Ατρόμητος απόψε (21:30, Novasports 2) στο παγωμένο Ολυμπιακό Στάδιο για την 17η αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ – Ατρόμητος LIVE

Στα 15 πρώτα λεπτά ο Ατρόμητος είναι πιο απειλητικός. Με Μουνίθ και Χαρίση είχε φάσεις για γκολ, αλλά ο Αθανασιάδης ήταν στην θέση του και απομάκρυνε κάθε κίνδυνο.

Η ΑΕΚ είναι ακίνδυνη και μπλοκαρισμένη στο πρώτο μισάωρο, με τον Ατρόμητο να την κρατά εύκολα μακριά από την περιοχή του Μανδά.

Η Ενωση μετά το 30′ άρχισε να ανεβαίνει και να αντιδρά…

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Ατρόμητο στο… παγωμένο ΟΑΚΑ, όπου υπάρχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Η Ενωση μετρά 3Χ3 με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της έχοντας κερδίσει με 1-0 Παναιτωλικό εντός και Λαμία-Αρη εκτός, ενώ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έρχεται από νίκη με ανατροπή απέναντι στην Λαμία.

Οι κιτρινόμαυροι αν κερδίσουν απόψε κάνουν το 4Χ4 και επιστρέφουν στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ατρόμητος είναι στην 7η θέση και κυνηγά τον 6ο Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΚ – Ατρόμητος LIVE

Διαιτητής στο ΑΕΚ-Ατρόμητος: Καραντώνης

Επόπτες: Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος

4ος Γρατσάνης

VAR: Φωτιάς, Καλαμπόκης)

Στατιστικά

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 στον πρώτο γύρο, υποχρεώνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη ήττα της. Η ΑΕΚ είχε κερδίσει και τα πέντε προηγούμενα επίσημα, τρία στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Η παράδοση θέλει τα τελευταία χρόνια οι αγώνες να κρίνονται στο γκολ. Ο Ατρόμητος είχε νικήσει με 2-0 το Νοέμβρη του 2018 με 2-0 μέσα στο «Σπύρος Λούης» σε ένα παιχνίδι που είναι η…. εξαίρεση στον κανόνα. Είναι η μοναδική από τις οκτώ νίκες του επί της ΑΕΚ, που ήλθε με δύο γκολ διαφορά. Μάλιστα και τα δύο γκολ μπήκαν στο τέλος του αγώνα! Η ΑΕΚ με δύο γκολ διαφορά στο πρωτάθλημα έχει να νικήσει τον Ατρόμητο από τον Σεπτέμβρη του 2007, 2-0 με γκολ του Μπλάνκο. Από τότε και οι εννέα νίκες της είναι με ένα γκολ διαφορά! Οι επτά με 1-0 και δύο με 3-2.
Ποτέ ο Ατρόμητος δεν έχει κάνει το δύο στα δύο επί της ΑΕΚ.

Νίκες ΑΕΚ: 19
Ισοπαλίες: 10
Νίκες Ατρομήτου: 8

Exit mobile version