STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι 11άδες του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Οι επιλογές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απόψε για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι 11άδες του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι 11άδες του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός απόψε στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, για τα πλέι οφ της Super League.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε για απόψε στο ΟΑΚΑ σύστημα 4-3-3 με στόχο να κερδίσει τη μάχη στο κέντρο απέναντι στον Παναθηναϊκό σήμερα στο ΟΑΚΑ.

O Στάνκοβιτς είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ρότα και Μοχαμάντι στα δύο άκρα της άμυνας. Αμυντικό δίδυμο είναι οι Τζαβέλλας και Μήτογλου. Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από Σιμάνσκι, Κριχόβιακ και Χατζισαφί. Ενώ, στην επίθεση είναι ξανά Τσούμπερ, Γκαρσία και στη κορυφή ο Άμραμπατ.

Στον πάγκο της Ένωσης είναι οι: Τσιντώτας, Σβάρνας, Μισελέν, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Μάντλος, Σάκχοφ, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς.

Τον Μαουρίσιο επιλέγει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ στον πάγκο μένει ο Αλεξανδρόπουλος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Κώτσιρας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο. Την τριάδα της επίθεσης συμπληρώνουν οι Αϊτόρ, Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσεθ, Κουρμπέλης, Σάρλια, Βιτάλ.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Exit mobile version