STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Ανατροπή, οδεύουμε για σέντρα κανονικά

Κανονικά θα διεξαχθούν όπως όλα δείχνουν τα ματς ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή.

Σειρήνες από Ιταλία για Έλληνα τερματοφύλακα. Σειρήνες από το εξωτερικό για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη σύμφωνα με πληροφορίες.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σέντρα αναμένεται να έχουμε στις αναμετρήσεις ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (5/12) για την 12η αγωνιστική της Super League. Κι αυτό λόγω της αλλαγής στάσης από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Θυμίζομε η αστυνομία είχε ζητήσει να αναβληθούν το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό, για λόγους ασφαλείας. Προς αυτή την  κατεύθυνση τασσόταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Συγκεκριμένα η ΕΛ.ΑΣ. κατέθεσε σχετικό αίτημα με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου, αλλά και την επέτειο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου τη Δευτέρα.

Η λίγκα ήταν ξεκάθαρα αντίθετη με την αναβολή τονίζ0ντας ότι δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες για να μετατεθούν τα παιχνίδια.

Παράλληλα και οι ομάδες δεν ήταν θετικές στο ενδεχόμενο και ειδικότερα η ΠΑΕ ΑΕΚ που εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Αυγενάκη, κάνοντας λόγο για μεθόδευση προκειμένου να αναβληθεί το ντέρμπι με τους «πράσινους».

Όπως προκύπτει, η αστυνομία έκανε πίσω και τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Θυμίζουμε το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, ενώ το Ιωνικός – ΠΑΟΚ για τις 17:15.

 

Exit mobile version