STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ – Παναιτωλικός Live

ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

ΑΕΚ - Παναιτωλικός Live
ΑΕΚ - Παναιτωλικός Live
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η Ενωση τρέχει αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, αλλά προέρχεται από τη γκέλα στη Λαμία και ο στόχος είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός. Το σημερινό παιχνίδι είναι η αρχή ενός μαραθωνίου, καθώς ακολουθούν άλλα έξι παιχνίδια σε διάστημα 20 ημερών με αγώνες για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας. Από την άλλη ο Παναιτωλικός είναι προτελευταίος και… καίγεται για βαθμούς σε κάθε παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες του αγώνα

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Οικονόμου, Χουλτ, Κρίστιτσιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Ντέλετιτς, Λιβάγια, Αλμπάνης, Γιακουμάκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Τζανακάκης, Ταχάρ, Σανιά, Ντίας, Λιάβας, Σίεστεντ, Μπαΐροβιτς

ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Διαβάστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ:

Ο Γεώργιος Τάτσης του συνδέσμου Ηπείρου θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς τους Αλεξέα και Κόλλια. 4ος θα είναι ο Γιουματζίδης. Υπεύθυνος στο VAR θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθό τον Νικολαΐδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Με Σαμπανάτζοβιτς βασικό

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version