STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 3-0: One Μιλοσάβλιεβιτς show!

Η ΑΕΛ νίκησε με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης με τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς να πετυχαίνει χατ τρικ! Παρά την άνετη επικράτηση των Θεσσαλών η νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας δεν τους επέτρεψε να μπουν στα play off και θα συμμετάσχουν στα play out. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, στο 18ο λεπτό η ΑΕΛ άνοιξε το...

ΑΕΛ
ΑΕΛ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΛ νίκησε με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης με τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς να πετυχαίνει χατ τρικ!

Παρά την άνετη επικράτηση των Θεσσαλών η νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας δεν τους επέτρεψε να μπουν στα play off και θα συμμετάσχουν στα play out.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, στο 18ο λεπτό η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπέρτου, ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε υπέροχη προβολή προ του Μιχαήλ και η μπάλα κατέληξε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο 36′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Ουάρντα έφυγε στην αντεπίθεση σέρβιρε ιδανικά στον Σέρβο, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, οι Θεσσαλοί «κλείδωσαν» τη νίκη και ο Μιλοσάβλιεβιτς πέτυχε χατ τρικ! Στο 44ο λεπτό, λοιπόν, ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα με το εξωτερικό, η μπάλα κόντραρε, μπέρδεψε τον Μιχαήλ και ο Σέρβος το εκμεταλλεύτηκε με την προβολή.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε το σκηνικό καθώς ο Αστέρας πίεσε προκειμένου να μπει και πάλι στο ματς. Ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά τις αρκετές καλές στιγμές, που δημιούργησε.

Στο 81′ η ΑΕΛ είχε δοκάρι με δυνατό σουτ του Μόρα.

ΓΚΟΛ: 18′, 36′, 44′ Μιλοσάβλιεβιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μούζεκ, Μόρας, Μπέρτος, Τόρζε – Ορτέγκα, Πασαλίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

MVP: Ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς. Χατ τρικ και απόλυτος πρωταγωνιστής!

UP: Ο Αμρ Ουάρντα. Νέα πολύ καλή εμφάνιση του Αιγύπτιου, ο οποίος είναι ο παίκτης κλειδί για την ΑΕΛ και από τα πόδια του ξεκινούν οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες.

DOWN: Ο Νεόφυτος Μιχαήλ δεν ήταν σε καλή βραδιά. Φέρει ευθύνη στα δύο από τα τρία γκολ, που δέχτηκε.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας, Μούζεκ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, , Σετσέροβιτς, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Μπούστος), Νούνιτς (69′ Παπάζογλου), Τόρζε (77′ Βινίσιους).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:
Μιχαήλ, Κότσιρας, Ματρικάρντι, Ορτέγκα (Τασουλής), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεζ, Μαρκ Φερνάντεθ (59′ Σίτο), Ντέλετιτς, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46′ Λουίς Φερνάντεθ).

Exit mobile version