STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άλλη ΑΕΚ μετά την επιστροφή

Από την επάνοδό της στη Σούπερ Λιγκ, η "Ένωση" έχει ισορροπήσει τα ντέρμπι με των Παναθηναϊκό, ενώ εντός έδρας υπερέχει των "πρασίνων"

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά την δίχρονη απουσία της ΑΕΚ από την Σούπερ Λιγκ, πολλά πράγματα άλλαξαν στους “κιτρινόμαυρους”. Μεταξύ αυτών και η παράδοση στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, η οποία πριν τον υποβιβασμό δεν ήταν κι η καλύτερη.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία εννιά ντέρμπι με τους “πράσινους” πριν τον υποβιβασμό της, η “Ένωση” έχασε στα έξι, ενώ κέρδισε μόλις τα δύο (μία ισοπαλία). Ωστόσο, μετά την επιστροφή της, το φθινόπωρο του 2015, στην πρώτη κατηγορία βλέπουμε μία άλλη ΑΕΚ, σαφώς πιο ανταγωνιστική και με μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη. Στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με τους “πράσινους”, οι “κιτρινόμαυροι” δεν υπολείπονται αυτών. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο απολογισμός τους είναι τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε μία απόλυτη ισορροπία. Στα εντός έδρας ντέρμπι δε, υπερέχουν, καθώς έχουν επιβληθεί τρεις φορές του Παναθηναϊκοί, ενώ μόνο μία έχουν γνωρίσει την ήττα.

Exit mobile version