STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης: Αυτούς θέλει από την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Μια... ντουζίνα ποδοσφαιριστές των «ροχιμπλάνκος» γράφτηκαν για τον Άρη. Ποιοι πραγματικά ενδιαφέρουν και μπορούν να έρθουν στο «Βικελίδης».

Άρης: Τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης που μπορεί να κάνουν το δρομολόγιο Μαδρίτη - Θεσσαλονίκη.
Άρης: Τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης που μπορεί να κάνουν το δρομολόγιο Μαδρίτη - Θεσσαλονίκη.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης που μπορεί να κάνουν το δρομολόγιο Μαδρίτη – Θεσσαλονίκη!

Οι επαφές και οι συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκαν. Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε και όπως έγραψε το Sportime, όχι με άδεια χέρια.

Στο μπλοκάκι του σημειώθηκαν και υπογραμμίστηκαν τρία ονόματα ποδοσφαιριστών για τους οποίους ο Άρης ενδιαφέρεται και μπορεί να τους αποκτήσει από τους «ροχιμπλάνκος». Αν και τα ονόματα που γράφτηκαν ήταν περισσότερα από 10!

Ο Σαντιάγκο Αρίας είναι η μια περίπτωσηvκαι ίσως η μοναδική για την οποία θα γίνει εξαίρεση και θα κινηθεί ο Άρης για ποδοσφαιριστή που είναι πάνω από 26 ετών. Ο 30χρονος δεξιός μπακ, περίπτωση που αποκάλυψαν Ισπανικά ΜΜΕ, διεθνής με την Εθνική Κολομβίας, παραχωρείται δανεικός από τους Μαδριλένους. Την πρώτη του χρονιά στην Λεβερκούζεν και πέρσι στην Γρανάδα. Το συμβόλαιο του αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του θα το καλύψει, ελέω Μπούργος, η Ατλέτικο. Αντιλαμβάνεται κανείς οτι προορίζεται για βασικος στη θέση του Σούντγκρεν.

Δεύτερη περίπτωση ο Μάρκος Πάουλο. Νεαρός (21 ετών), που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρεμ αλλά και πίσω από τον φορ, είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Φαμαλικάο (20 συμμετοχές) στην Πορτογαλία. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι αντίθετος στον δανεισμό του και σε αυτή την περίπτωση η παρουσία του Μπούργος θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Εξτρέμ, κυρίως δεξί και ο τρίτος της λίστας. Ο Ροντρίγκο Ρικέλμε. Επίσης 21 ετών από τις Ακαδημίες της Ατλέτικο, ενώ την περσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μιράντες στη La Liga 2. Oι συμμετοχές και τα οκτώ γκολ τη χρονιά που τελείωσε καθιστούν δύσκολη την περίπτωση του. Ήδη ομάδες της Β’ Ισπανίας όπως οι Καντίθ και η Σαραγόσα έχουν ψαχτεί για τον δανεισμό του.

Η παρουσία του Μπούργος στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις με τους τρεις ποδοσφαιριστές. Στον Άρη υπάρχει αισιοδοξία οτι τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις (ο Αρίας είναι ο ένας) θα μετακομίσουν το καλοκαίρι στο «Βικελίδης».

Αθλητικές ειδήσεις

Άρης: Φεύγει άμεσα ο Καμαρά για Ολυμπιακό – Ραγδαίες οι εξελίξεις!

Πρόβλημα με Ελ Αραμπί – Υπάρχει απόσταση με τον Ολυμπιακό!

Το μπικίνι της Σάσα Μπάστα μας έστειλε αδιάβαστους

 

Exit mobile version