STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Το ακυρωθέν γκολ των Αρκάδων και οι ευκαιρίες των Φερνάντεθ, Γκάμα (vid)

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του «Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ανώτερη, έχοντας τις περισσότερες τελικές και ούσα γενικότερα πιο επικίνδυνη από εκείνη του Άκη Μάντζιου. Στο 9′ ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε με τον Βαλιέντε όμως μετά από...

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του «Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του «Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ανώτερη, έχοντας τις περισσότερες τελικές και ούσα γενικότερα πιο επικίνδυνη από εκείνη του Άκη Μάντζιου.

Στο 9′ ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε με τον Βαλιέντε όμως μετά από εξέταση του VAR (Τζοβάρας), ο διαιτητής Σιδηρόπουλος ακύρωσε σωστά το τέρμα.

Στο 23’΄μετά από φάση διαρκείας ο Λουίς Φερνάντεθ βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ του έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουέστα!

Στο 36′ ο Άρης άγγιξε το γκολ με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, στη μοναδική κλασική ευκαιρία του στο πρώτο 45λεπτο.

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Δείτε παρακάτω τις φάσεις

Exit mobile version