STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης: Ο Μπούργος θέλει να «διώξει» μια 11άδα!

Η... είδηση που έβγαλε η επαφή Καρυπίδη - Μπούργος!

Άρης: Τρίωρη συζήτηση είχαν Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος. Ελάχιστους θέλει να κρατήσει ο Αργεντίνος τεχνικός.
Άρης: Τρίωρη συζήτηση είχαν Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος. Ελάχιστους θέλει να κρατήσει ο Αργεντίνος τεχνικός.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Τρίωρη συζήτηση είχαν Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος. Ελάχιστους θέλει να κρατήσει τη νέα χρονιά, ο Αργεντίνος τεχνικός.

Άρης: Επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Τρίτης (24/5) Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος. Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και προπονητής τα είπαν για ένα τρίωρο μέσω skype με πρώτο θέμα στην ατζέντα τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Ο Καρυπίδης που ούτως ή άλλως έχει αποφασίσει να αλλάξει φιλοσοφία η ομάδα και να ρίξει πολύ το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, άκουσε τα «θέλω» του προπονητή, συμφωνώντας με αρκετά.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων, ο Μπούργος ζήτησε να φύγουν 11 ποδοσφαιριστές! Από τα 13 συμβόλαια που λήγουν στις 30/6, ο Αργεντίνος εισηγήθηκε την παραμονή μόνο δύο ποδοσφαιριστών. Του Κουέστα και του Ματίγια.

Ελεύθεροι μένουν και οι Γκάνεα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Μάνος, Λόπεθ, Ντουάρτε και Αλί. Ο Μπούργος τους «έκοψε» και τους 11. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα οτι θα αποχωρήσουν όλοι οι παραπάνω.

Για τον Κουέστα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Κύπρο για να μιλήσει με τον ΑΠΟΕΛ, ο Καρυπίδης του έκανε πρόταση ανανεώσης, ενώ ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε και με τον προπονητή, στον οποίο εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην όμαδα.

Για τον Ματίγια, το Sportime έχει αποκαλύψει οτι το «χαρτί» έχει γυρίσει και η 11άδα ξεκινάει από τον Ισπανό μέσο, τον οποίο ο Μπούργος πιστεύει πολύ. Στον Ματίγια έχει ήδη κατατεθεί επίσημη πρόταση ανανέωσης.

Άρης: Ανοίγει την «πόρτα» της Ατλέτικο ο Μπούργος

Καρυπίδης και Μπούργος θα συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη. Ο ιδιοκτήτης του Άρη θα μεταβεί στην ισπανική πρωτεύουσα στις 2 Ιουνίου , θα μιλήσει με τον Αργεντίνο τεχνικό να θα γίνουν επαφές και με την Ατλέτικο Μαδρίτης για ποδοσφαιριστές της ομάδας Β’ τους οποίους και γνωρίζει προσωπικά ο Μπούργος. Στον Καρυπίδη έχουν ήδη μεταφερθεί από την πλευρά του Ισπανού συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενδεχομένως να μπορούν να αποκτηθούν και με τη μορφή δανεισμού.

 

Exit mobile version