STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-ΟΦΗ: Γκολ στο 6′ ο Μήτρογλου, δοκάρι ο Σιλβα! (vid)

Άρης-ΟΦΗ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε το παιχνίδι για την ομάδα του Άκη Μάντζιου καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ από νωρίς. Συγκεκριμένα ο Άρης έκανε το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό με σουτ του Κώστα Μήτρογλου το οποίο πανηγύρισε με έντονο τρόπο. Συγκεκριμένα ο Μπερτόγλιο εκμεταλλεύτηκε λάθος δύο παικτών του ΟΦΗ που συγκρούστηκαν, βγήκε...

Άρης-ΟΦΗ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε το παιχνίδι για την ομάδα του Άκη Μάντζιου καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ από νωρίς.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης-ΟΦΗ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε το παιχνίδι για την ομάδα του Άκη Μάντζιου καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ από νωρίς.

Συγκεκριμένα ο Άρης έκανε το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό με σουτ του Κώστα Μήτρογλου το οποίο πανηγύρισε με έντονο τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Μπερτόγλιο εκμεταλλεύτηκε λάθος δύο παικτών του ΟΦΗ που συγκρούστηκαν, βγήκε στην κόντρα, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Μήτρογλου και αυτός με άψογο σουτ με το αριστερό έκανε το 1-0.

Ένα γκολ το οποίο ο «Πιστολέρο» πανηγύρισε έξαλλα, δείχνοντας πόσο πολύ το χρειαζόταν ψυχολογικά καθώς κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό είναι το δεύτερο γκολ του Μήτρογλου μετά από το πέναλτι στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0, όταν σε εξαιρετική αντεπίθεση ο Σαντε Σίλβα βρήκε το δοκάρι με διαγώνιο σουτ.

Άρης-ΟΦΗ: Δείτε παρακάτω το γκολ 

Exit mobile version