STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-Ολυμπιακός: Οι 11άδες της αναμέτρησης

Άρης-Ολυμπιακός: Σέντρα στις 17:15 (NS1HD) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1 και με αρκετές αλλαγές όπως αναμενόταν. Ολυμπιακός: Τζολακης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Εμβιλά-Ρέαμπτσιουκ Σουρλής (βασικός για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα), Τιάγκο Σίλβα Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς. Στον πάγκο για τον...

Άρης-Ολυμπιακός: Σέντρα στις 17:15 (NS1HD) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης-Ολυμπιακός: Σέντρα στις 17:15 (NS1HD) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1 και με αρκετές αλλαγές όπως αναμενόταν.

Ολυμπιακός: Τζολακης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Εμβιλά-Ρέαμπτσιουκ Σουρλής (βασικός για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα), Τιάγκο Σίλβα Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Σα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Μπρούμα, Καλογερόπουλος

Αναλυτικότερα:

Ο Τζολάκης στην εστία, Εμβιλά και Σεμέδο στα στόπερ και οι Ρέαμπτσιουκ-Ντράγκερ στα δύο άκρα της άμυνας, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο των χαφ θα συνθέσουν οι Σουρλής και Σίλβα, ενώ στη μεσοπιθετική τριάδα (από αριστερά προς τα δεξιά) θα παίξουν οι Βρουσάι, Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς. Τέλος στην κορυφή της επίιθεσης ξεκινά ο Κάιπερς.

Με Μπεναλουάν ο Άρης

Από την πλευρά του και ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει τον Άρη με 4-2-3-1 όπως το συνηθίζει άλλωστε. Στο βασικό σχήμα για τους κίτρινους επιστρέφει ο Γιοχάν Μπεναλουάν μετά από πολύ καιρό καθότι τραυματίας. Ο Γαλλοτυνήσιος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο 2-2 της Τούμπας. Στον πάγκο ο Ρόουζ που το τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Από εκεί και πέρα ο Τζέγκο ξεκινά αντί του Ματίγια στα χαφ, δίπαλ στον Σάσα και ο Μπερτόγλιο αντί του Ματέο Γκαρσία πίσω από τον προωθημένο Μάνο.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Τζέγκο, Σάσα, Μαντσίνι, Μπρούνο, Μπερτόγλιο, Μάνος.

Στον πάγκο για τον Άρη: Οι Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Ματίγια, Γκάνεα, Μπρούνο, Ιωάννου, Ρόουζ, Μήτρογλου.

Διαιτητής: Ρόι Ρέινσρεϊμπερ (Ισραήλ), βοηθοί: Ντέιβιντ Μπίτον (Α΄), Ντβιρ Σίμον (Β’), VAR: Όρελ Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), AVAR: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), τέταρτος: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών), παρατηρητής: Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου).

Exit mobile version