STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των Μπούργος, Μαρτίνς

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, αναφορικά με τα πρόσωπα!

Άρης - Ολυμπιακός: Ο Χερμάν Μπούργος και ο Πέδρο Μαρτίνς έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες τους που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για διαφορετικούς λόγους.
Άρης - Ολυμπιακός: Ο Χερμάν Μπούργος και ο Πέδρο Μαρτίνς έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες τους που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για διαφορετικούς λόγους.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης – Ολυμπιακός: Ο Χερμάν Μπούργος και ο Πέδρο Μαρτίνς έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες τους που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για διαφορετικούς λόγους.

Άρης – Ολυμπιακός: Την 3η θέση των πλέι οφ της Super League κυνηγούν οι γηπεδούχοι. Με τον Μπούργος να δίνει το… χρίσμα στους 11 που θεωρεί καλύτερους για το ματς. Ο Πέδρο Μαρτίνς, από την μεριά του, έκανε πολλές αλλαγές, όπως φαίνονταν και από την αποστολή που έβγαλε.

Για τους κίτρινους ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει στην διάθεση του, τους Καμαρά, Σάσα, Γκάνεα. Με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν – Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτούρμπε, Γκαρσία – Μαντσίνι, Πάλμα.

Τέσσερα τα νέα πρόσωπα, σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τους Σούντγκρεν, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Πάλμα. Στον πάγκο είναι οι: Σιαμπάνης, Γκάμα, Χαίροβιτς, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Μαρμαρίδης, Μάνος, Δεληζήσης.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη πλευρά θα αγωνιστεί με πειραματική ενδεκάδα, που είναι η εξής: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Α. Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Κανέ, Κούντε, Φαντιγκά, Βρουσάι, Καρβάλιο, Τικίνιο.

Εκτός είναι οι τραυματίες Μπα, Σισέ Φορτούνης, Μανωλάς, Ονιεκούρου. Παράλληλα για λόγους ξεκούρασης δεν υπολογίζονται και οι Λαλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Βατσλίκ.

 

Exit mobile version