STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης – ΠΑΟΚ 0-2: Πρωταθλητής Ελλάδας στην Κ17 ο «Δικέφαλος»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με 2-0 στον τελικό πρωταθλήματος Κ17, φτάνοντας στην κορυφή για 4η φορά.

Άρης - ΠΑΟΚ: Χάρη σε δύο γκολ στην παράταση, οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή της σεζόν 2021-22 στη Super League Κ17. 
Άρης - ΠΑΟΚ: Χάρη σε δύο γκολ στην παράταση, οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή της σεζόν 2021-22 στη Super League Κ17. 
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης – ΠΑΟΚ: Χάρη σε δύο γκολ στην παράταση, οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή της σεζόν 2021-22 στη Super League Κ17.

Στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες δίχως τέρματα στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, στην οποία οι καλές στιγμές ήταν απειροελάχιστες με τον σκοπό να… αγιάζει τα μέσα.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» χάρη στην πολύ καλή ανασταλτική τους λειτουργία κράτησαν το μηδέν.

Ο Γκιτέρσος στο 92′ ήταν αυτός που έλυσε το γόρδιο δεσμό με διπλή προσπάθεια, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια της παράτασης ο Άρης ήταν αυτός που έψαξε την αντίδραση, δίχως όμως να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Στην τελευταία φάση του αγώνα με όλους τους παίκτες του Άρη στην αντίπαλη εστία, ο Γκούμας έφυγε στον κενό χώρο για να γράψει το 2-0, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Καζάνας): Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κρανιάς (72΄Καλτσάς), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (72΄Καλτσάς), Μακρής, Αλμύρας Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου (54΄Κατραντζής), Σταυρόπουλος (99΄ Κοντονικολάου).

ΠΑΟΚ (Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (87΄Βασιλειάδης), Κώττάς, Γκιτέρσος, Γκούμας, Τζίμας (110΄ Πολιτάκης).

Exit mobile version