Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα - Ποιος περιγράφει

Συνεχίζεται η δράση στη Super League σήμερα μετά τη διακοπή των εορτών με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ να αναμένεται συναρπαστικός.

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στην πόλη της Αρκαδίας τον ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική της Super League.

Μετά από τη διακοπή 2 εβδομάδων των Χριστουγεννιάτικων εορτών η αγωνιστική δράση επιστρέφει στα εγχώρια πρωταθλήματα παρά την επέλαση του Κορονοϊού Πανελληνίως. Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς μέσα στις τάξεις των ομάδων.

Ο ΟΦΗ είχε ήδη 3 κρούσματα ενώ ανακοινώθηκαν άλλα 2 κρούσματα covid-19 σε παίκτες στις 2 Ιανουαρίου. Την ίδια ώρα ο Αστέρας έχει ανακοινώσει 5 κρούσματα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο ΟΦΗ και ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχουν στη διάθεσή του τους Αμπντούλ Ουές, Απόστολο Γιάννου, Νίκο Μαρινάκη και Βασίλη Σηφάκη, Δημήτρη Σωτηρίου, Τζον Τοράλ.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να κάνει γνωστή την αποστολή για τον αγώνα σήμερα πριν την σέντρα επηρεασμένοι ίσως και από τα νέα τεστ που διενεργήθηκαν.

Τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ μπορείτε να τον δείτε σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του NovaSports Prime στις 19:30.