STOIXIMAN SUPER LEAGUE

«Ατρόμητος και ΟΦΗ εξετάζουν τον Νάσενς»

Βελγική ιστοσελίδα εμπλέκει τους δύο ελληνικούς συλλόγους με τον 28χρονο φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βέστερλο

Νάσενς
Συντάκτης: Κώστας Λάππας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το όνομα του Γενς Νάσενς κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σε δημοσιεύματα Βέλγικων ιστοσελίδων για λογαριασμό δύο ελληνικών ομάδων.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ είναι οι δύο ομάδες που φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του 28άχρονο επιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βέστερλο και ενδιαφέρει την ίδια ώρα και την Λόκερεν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα «voetbalkrant», οι δύο ελληνικοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Γενς Νάσενς.

Ο πολύπειρος επιθετικός μάλιστα, είχε ξεκινήσει συνομιλίες με την Λόκερεν, ωστόσο ο υποβιβασμός της βέλγικης ομάδας στη δεύτερη κατηγορία «πάγωσε τις διαπραγματεύσεις.

Και παράλληλα, προέκυψε το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών και των Κρητικών, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να δει με διαφορετικό μάτι την προοπτική να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Είναι δεδομένο ότι η Λόκερεν έχει συζητήσει με τον Νέσενς. Ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία και ο λόγος είναι ότι εμφανίστηκαν δυο ομάδες από την Ελλάδα.

Ο Ατρόμητος, που έχει ως προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου, γνωστό στο βελγικό ποδόσφαιρο, καθώς και ο ΟΦΗ έχουν κάνει τις προτάσεις τους στον παίκτη.

Ο Ατρόμητος φαίνεται μάλιστα να αποτελεί την καλύτερη επιλογή, αφού τερμάτισε τέταρτος στο περσινό πρωτήθλημα και θα παίξει και στο Europa League».

Ο Νάσενς έμεινε ελεύθερος από την Βέστερλο, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Μαλίν, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Άντβερπ.

Την περασμένη σεζόν με την Βέστερλο, ο 28χρονος φορ αγωνίστηκε σε 31 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 8 τέρματα.

 

Exit mobile version