×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία – Παναθηναϊκός: Η κόκκινη που «γλιτώνει» ο Μακέντα


    Sportime Team

Λαμία – Παναθηναϊκός: Η κόκκινη που «γλιτώνει» ο Μακέντα


Λαμία – Παναθηναϊκός: Ιστορικό ματς από κάθε άποψη. Πρώτη φορά το VAR στην Ελλάδα, πρώτη φορά έγινε χρήση του αλλά και σημαντικά λάθη.

Αρχικά είχαμε το.. επικό σκηνικό με τα σουβλάκια! Στη συνέχεια το ματς άρχισε και δεν δόθηκε αρχικά πέναλτι στον Παναθηναϊκό σε χέρι του Βύντρα. Το δεύτερο, που έγινε από τον Πλιάτσικα, ορθώς δόθηκε και αυτή ήταν η πρώτη χρήση VAR στη Super League 1.

Ωστόσο, υπήρξε και νέο λάθος. Στο 45’+2 ο Μακέντα πηγαίνει με τις τάπες στο πόδι του Βάντερσον. Ο Σκουλάς αποφασίζει να δει τη φάση μόνος του και τελικά βγάζει κίτρινη.

Κοκκινιζει αρκετά. το μόνο ελαφρυντικό ότι δεν μένει το πόδι πάνω και κατεβαίνει. Βάσει κανονισμού είναι κόκκινη όμως. Εμεις δεν μπορούμε να ξέρουμε την ένταση του μαρκαρίσματος. Μόνο το σημείο της επαφής αξιολογούμε.

Βάσει κανονισμού έπρεπε να του βγάλει κόκκινη. Το μόνο ελαφρυντικό για τον ρέφερι είναι ότι το πόδι του Ιταλού δεν μένει στον αντίπαλό του, κατεβαίνει αμέσως. Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε την ένταση του μαρκαρίσματος. Μόνο το σημείο επαφής αξιολογούμε. Με το γράμμα του νόμου ο φορ των «πρασίνων» έπρεπε να έχει αποβληθεί.

Όπως και να έχει, το Λαμία – Παναθηναϊκός είναι ένα ματς που θα το θυμόμαστε για αρκετούς λόγους. Δείτε το βίντεο κι εσείς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.


Τελευταία Νέα