STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία – Ξάνθη 0-0: «Κόλλησαν» και με παίκτη παραπάνω οι Ακρίτες

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα παίζοντας με παίκτη παραπάνω απ΄το 29′ και ήρθε ισόπαλη (0-0) στη Λαμία. Η Ξάνθη κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Λαμίας και συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, παρά το γεγονός πως από το 29ο λεπτό οι γηπεδούχοι έπαιζαν με με παίκτη λιγότερο λόγω της...

Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα παίζοντας με παίκτη παραπάνω απ΄το 29′ και ήρθε ισόπαλη (0-0) στη Λαμία.

Η Ξάνθη κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Λαμίας και συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, παρά το γεγονός πως από το 29ο λεπτό οι γηπεδούχοι έπαιζαν με με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Βλαχομήτρου με 2η κίτρινη κάρτα.

Το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, με το σουτ του Ντε Αμορίμ στο 13′ να περνά λίγο έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΛ – Πανιώνιος 0-0: Όρθιοι με 10 οι Νεοσμυρνιώτες

Στο 40’ μετά από κόρνερ, ο Επασί έκανε κακή έξοδο και η μπάλα βρέθηκε ξανά στην περιοχή της Λαμίας, αλλά η κεφαλιά του Λισγάρα πέρασε λίγο έξω.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Φοσέ κόντραρε και πέρασε λίγο έξω και στο 76’ ο Ντε Αμορίμ έπιασε φοβερό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Επασί.

Λαμία – Ξάνθη: Η κάρτα του αγώνα

ΓΚΟΛ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25′, 29′ Βλαχομήτρος, 61′ Βάντερσον, 72′ Μπουλούλης – 3′ Καρασαλίδης, 6′ Λισγάρας, 33′ Γουίλιαμ, 44′ Στάρτζεον, 79′ Ντουρίτσκοβιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης):Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89’ Πλιάτσικας), Σάλιακας (58’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (82’ Ασίγκμπα), Ρόμανιτς, Βλαχομήτρος

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (77’ Σόσα), Κασάδο, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον (62’ Ντουρίτσκοβιτς), Κοβάτσεβιτς (46’ Γκαργκαλατζίδης), Τερκί (88’ Φασίδης), Μουλέν, Φόσε (62’ Κάστρο)

Exit mobile version