STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη στην Κρήτη για τους Νέους του Ολυμπιακού

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού νίκησε τον ΟΦΗ με 3-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League K19.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επέστρεψαν με επιβλητικό τρόπο στις νίκες, μετά τις δύο ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-0 στην Κρήτη για το Πρωτάθλημα Κ19.

Το παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (21/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για την 7η αγωνιστική της Super League K19, με την Κ19 του Ολυμπιακού να σκοράρει δύο φορές από το σημείο του πέναλτι με τον Βοΐλη (45’+1′, 78′) και το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 84′ με κεφαλιά του Φέκκα. Στη φάση του πρώτου πέναλτι, ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πήλιου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 12 βαθμούς σε 6 αγώνες και βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, με τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να μοιράζονται την 1η θέση, έχοντας από 16 βαθμούς. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ παρέμεινε στην 16η και τελευταία θέση με 0 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Μανόλης Πατεμτζής): Αγγελάκης, Δολαψάκης, Μακριδάκης (70′ Κουρίνος), Πήλιος, Περδίκης, Ξεπαπαδάκης, Ψαρράς (78′ Βρεττός), Σταυρακάκης (45′ Παπαντωνάκης), Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Αζίζι.

Ολυμπιακός (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος, Κωστανάσιος, Βοΐλης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Γλυνός, Τσουμάνης, Τσερκώνης.

*Ρεπό έχει αυτό το Σαββατοκύριακο η Κ15 των «ερυθρόλευκων» στο Πρωτάθλημα Παίδων.

Ακάθεκτοι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, 5-1 τον ΟΦΗ

Exit mobile version