STOIXIMAN SUPER LEAGUE

O αυτοπροτεινόμενος elite και η αντίδραση της UEFA – Η στάση του Μπένετ με τον διαιτητή που προτάθηκε μόνος του για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Όλο το χρονικό!

Mηνύματα, κλήσεις και απίστευτη πίεση από τον elite διαιτητή που ήθελε να παίξει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Η άρνηση του Μπένετ και η ενημέρωση της UEFA που δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι!

H αποκάλυψη του Sportime για τον elite που προτάθηκε μόνος του για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ έχει φτάσει στην UEFA. Οι κινήσεις του Μπένετ και η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας!
H αποκάλυψη του Sportime για τον elite που προτάθηκε μόνος του για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ έχει φτάσει στην UEFA. Οι κινήσεις του Μπένετ και η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

H αποκάλυψη του Sportime για τον elite που προτάθηκε μόνος του για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ έχει φτάσει στην UEFA. Οι κινήσεις του Μπένετ και η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας!

Οπως αποκάλυψε το Sportime, στο πλαίσιο της συνάντησης – παρωδία στην ΕΠΟ, ο Στιβ Μπένετ ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, οτι elite διαιτητής προτάθηκε μόνος του, ζητώντας μάλιστα να παίξει συγκεκριμένο παιχνίδι. Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των play off!

Είδηση που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του μετά από ένα δίωρο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης!

To χρονικό της επικοινωνίας του επίμονου elite με τον Μπένετ για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Ο εν λόγω διαιτητής επικοινώνησε με μήνυμα αρχικά με τον Μπένετ, ενώ μετά το «ευχαριστώ, αλλά δεν… » του επικεφαλής της ΚΕΔ, επικοινώνησε μαζί του και τηλεφωνικά για να του επαναλάβει οτι είναι διαθέσιμος παρά το γεγονος οτι η Ομοσπονδία στην οποία ανήκει, δεν έχει δηλώσει διαθέσιμη για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Ο αρκετά πιεστικός ρέφερι, αφού ενημερώθηκε, οτι η ΚΕΔ έχει ήδη βρει διαιτητή για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να τον αντικαταστήσει, χωρίς αποτέλεσμα όμως!

Ο Μπένετ αφού του ξεκαθάρισε οτι δεν γίνεται να αλλάξει ο ορισμός, αφού η Ομοσπονδία του έχει δηλώσει διαθεσιμότητα διαιτητή της για άλλη ημερομηνία, ενημέρωσε τόσο την δική του Ομοσπονδία, οσο και την UEFA.

Η UEFA παίρνει μέτρα και «φωτογραφίζει» Κλάτενμπεργκ!

Ο Ροζέτι ενημερώθηκε από τον Μπένετ, χωρίς όμως να αναφερθεί από πλευράς του αρχιδιαιτητή το όνομα του διαιτητή. Ο Άγγλος δεν έχει αποκαλύψει σε κανεναν σχεδόν, ποιος είναι ο διαιτητής! Να αναφερθεί πάντως οτι πρόκειται για διαιτητή από Ομοσπονδία η οποία έχει δεχθεί να στείλει διαιτητές στην Ελλάδα!

Η αντίδραση της UEFA, η οποία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες και είναι δεδομένο οτι ο εν λόγω ρέφερι θα φάει «πάγκο» για το υπόλοιπο της σεζόν, ήταν άμεση, ζητώντας από τις Ομοσπονδίες αλλά και από τους διαιτητές να μην ενημερώνουν πρώτα την UEFA, εν συνεχεία την Ομοσπονδία τους, αλλά και να συνομιλούν μόνο με μέλη των εκάστοτε Επιτροπών Διαιτησίας και όχι με τρίτους.

Το τελευταίο προφανώς και ήταν μια «φωτογραφία» του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος όπως ειπώθηκε στη χθεσινή συνάντηση, ήταν εκείνος που ασχολήθηκε για να βρει elite διαιτητές για τα play off!

 

Exit mobile version