STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ – Άρης: Οι 11άδες του παιχνιδιού

Έγιναν γνωστές οι 11άδες για το ΟΦΗ - Άρης που ξεκινά στις 17:00 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

ΟΦΗ - Άρης: Νίκος Νιόπλιας και Άκης Μάντζιος ανακοίνωσαν τις συνθέσεις με τις οποίες θα παρατάξουν τις ομάδες τους στο παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» για την 14η αγωνιστική της Super League.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΟΦΗ – Άρης: Νίκος Νιόπλιας και Άκης Μάντζιος ανακοίνωσαν τις συνθέσεις με τις οποίες θα παρατάξουν τις ομάδες τους στο παιχνίδι (17:00-Cosmote Sport 2) του «Γεντί Κουλέ» για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρατάσσει τον ΟΦΗ με σχηματισμό 4-3-3. Ο Επασί κάτω από τα δοκάρια, (από τα αριστερά προς τα δεξιά προς τα αριστερά) Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Βούρος, και Μαρινάκης στην άμυνα. Γαγιέγος (αριστερά), Μεγιάδο (μεσαίος), Ντε Γκούζμαν (δεξιά) στο κέντρο, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν Τοράλ (δεξιά), Λάμπρου (αριστερά), Καστάνιος (φορ).

Στον πάγκο για τον ΟΦΗ οι: Βάτερμαν, Σελίμοβιτς, Φαν Ντάινεν, Ναμπί, Καμάου, Γιαννούλης, Γιάννου, Στάικος, Κοροβέσης.

Από την πλευρά του Μάντζιος κατεβάζει τον Άρη με το σύνηθες 4-2-3-1: Ο Κουέστα στην εστία, στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά οι Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα και Τζέγκο οι δύο χαφ στο κέντρο ο Εντιαγιέ σε ελεύθερο ρόλο και στην επίθεση οι Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (στα δύο άκρα) και Καμάρα ως φορ.

Στον πάγκο για τον Άρη: Ντένις, Λούμορ, Μαντσίνι, Μάνος, Ιτούρμπε, Μπεναλουάν, Ματίγια, Λόπεθ, Δεληζήσης

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας)
Τέταρτος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) – VAR: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), ΑVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Exit mobile version