STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ – Άρης: Οι καλύτερες φάσεις και η 3η απόκρουση πέναλτι του Κουέστα στα πλέι οφ! (vid)

ΟΦΗ - Αρης 0-1: Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης. Το γκολ του Φετφατζίδη στο 13'΄και η απόκρουση πέναλτι από τον Κουέστα.

ΟΦΗ - Άρης: Η γκολάρα του «Φέφτα» και η 3η απόκρουση πέναλτι του Κουέστα! (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τι κι αν ταλαιπωρείται εδώ και μήνες από το μπαν της FIFA, τι κι αν έχει μείνει αποδεκατισμένος λόγω αποχωρήσεων και τραυματισμών; Ο Άρης πέρασε νικηφόρα το βράδυ του Σαββάτου (12/7) με 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ (8η αγωνιστική των πλέι οφ) και ουσιαστικά «κλείδωσε» την 5η θέση στη βαθμολογία.

Το ματς στο «Γεντί Κουλέ» ήταν χορταστικό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές κλασικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα ο Άρης που βεβαίως πέτυχε στο 13ο λεπτό με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΦΗ – Άρης 0-1: Παλικ-ΑΡΗΣ και πέμπτος! (vid)

Στο 50′ ο Φιγκεϊρέιδο κέρδισε πέναλτι από τον Μπαγκαλιάνη, το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο ίδιος. Ή μάλλον καλύτερα το οποίο απέκρουσε ο Χουλιάν Κουέστα o οποίος είπε «όχι» στο τρίτο σουτ από τα 11 βήματα κατά τη διάρκεια των πλέι οφ!

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Φορτούνη στο «Γ. Καραϊσκάκης», απέκρουσε το πέναλτι του Σφιντέρσκι στο Κλεάνθης Βικελίδης και σήμερα τρίτωσε το καλό, αποκρούοντας και το πέναλτι του Φιγκεϊρέδο στο 53′

Έτσι ο Κουέστα συνολικά έχει πέντε αποκρούσεις πέναλτι με την φανέλα του Άρη, καθώς είχε ένα στην Λαμία αλλά και πέρσι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Εξάλλου να αναφέρουμε οτι στο 77′ ο Φιγκεϊρέδο είχε δοκάρι σε σουτ, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Exit mobile version