STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός-Άρης: Τεράστιες ευκαιρίες με Μαντσίνι και Μάνο οι «κίτρινοι» (vid)

Ολυμπιακός-Άρης: Πολύ κοντά στην ισοφάριση έφτασε η ομάδα του Άκη Μάντζιου, έχοντας μια σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι κινήθηκε πολύ ωραία από τα αριστερά και βγήκε τετ α τετ με τον Ζοσέ Σα, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει, καθώς ο Πορτογάλος προέβη σε σωτήρια επέμβαση. Θυμίζουμε ότι στο 38′ ο...

Άρης: Ο Μαντσίνι αν και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος όχι μόνο δεν χάνει τη θέση του στην 11άδα, αλλά γίνεται και αλλαγή όποτε την έχει ζητήσει ο ίδιος!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ολυμπιακός-Άρης: Πολύ κοντά στην ισοφάριση έφτασε η ομάδα του Άκη Μάντζιου, έχοντας μια σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι κινήθηκε πολύ ωραία από τα αριστερά και βγήκε τετ α τετ με τον Ζοσέ Σα, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει, καθώς ο Πορτογάλος προέβη σε σωτήρια επέμβαση.

Θυμίζουμε ότι στο 38′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης που έπαιζε με παίκτη περισσότερο πίεσε έντονα τον Ολυμπιακό και είχες δύο ακόμη πολύ μεγάλες φάσεις για να κάνει το 1-1.

Πρωταγωνιστής σε αμφότερες ο Δημήτρης Μάνος στο 47′ και το 51′, την πρώτη με πλασέ μέσα από την περιοχή και τη δεύτερη με διαγώνια κεφαλιά.

Ολυμπιακός-Άρης: Δείτε παρακάτω τις ευκαιρίες των Μαντσίνι και Μάνος

Exit mobile version