STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: «Πράσινη» απόδραση από το Ρέντη!

Οι ομάδες Κ19 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού προσέφεραν σπουδαίο θέαμα, με το «τριφύλλι» να παίρνει τη νίκη με 3-2 στο Ρέντη.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τι καλύτερο πρόγευμα για το αυριανό (3/10) clasico; Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 3-2 στο Ρέντη σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα!
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σπουδαίο ματς στους Κ19!
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός: Τι καλύτερο πρόγευμα για το αυριανό (3/10) clasico; Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 3-2 στο Ρέντη σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα!

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο μακρινό σουτ του Φρόκου, με τον Ολυμπιακό πάντως να ανατρέπει την κατάσταση στη συνέχεια.

Αρχικά, ο Σπυριδάκης λίγο πριν το ημίχρονο έφερε το ντέρμπι στα ίσια, με τον Κουτσίδη στο 61′ να γράφει το 2-1 με κεφαλιά. Η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου πάντως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Ο Καλοσκάμης έπειτα από σέντρα του Τόρρα στο 75′ έφερε και πάλι το παιχνίδι στην ισορροπία. Ο δημιουργός του 2ου γκολ έγινε σκόρερ στο 86ο λεπτό για να χαρίσει τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έπιασε στην κορυφή με 12 βαθμούς τον Ατρόμητο, έχοντας παιχνίδι παραπάνω, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» είναι 7οι με 5 βαθμούς.

Ολυμπιακός (Δ. Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικόλης, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι (56′ Πατήρας), Καρακούτης (64′ Παπαδάκος)

Παναθηναικός (Β. Σάμιος): Κλίντμαν, Ζαφείρης Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης (62′ Χαχούλης), Κωστόπουλος (64΄ Πορφυρόπουλος), Βολάκης (46′ Βολάκης), Φρόκου, Μπιλάλ, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης

Exit mobile version