×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο πλευρό των συναδέλφων τους (pic)


Μάνος Ανδρουλάκης

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο πλευρό των συναδέλφων τους (pic)


Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έκαναν πράξη την αξιέπαινη ενέργεια για τους συναδέλφους τους, πριν από τη σέντρα του ντέρμπι για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Συγκεκριμένα, παρατάχθηκαν γύρω από τη σέντρα, έμειναν ακίνητοι και θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι δεν έχουν αρχίσει τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League.

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 συμπαραστέκονται στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, για άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Όπως αποφάσισε ο ΠΣΑΠ, οι αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας που θα διεξαχθούν το τριήμερο 21, 22 και 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SL1 θα αρχίσουν με 1 λεπτό καθυστέρηση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διαχωρισμό που υφίστανται οι συνάδελφοί μας και ζητάμε από τους αρμόδιους να κατανοήσουν το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκληθεί από την παρατεταμένη αγωνιστική τους απραξία.

Οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μας δεν επιτρέπουν περιθώρια για μακροχρόνια απουσία από τα γήπεδα και οι δύο κατηγορίες παραμένουν ανενεργές από τον περασμένο Μάρτιο.

Η ανακοίνωση των παικτών της SL1:

Σκεφτείτε πως εμείς περιμένουμε μόνο ένα λεπτό για τη σέντρα της 9ης αγωνιστικής, ενώ οι συνάδελφοί μας της Super League 2 και της Football League περιμένουν τη δική τους για περισσότερα από 345.000 λεπτά, που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 8 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός, ανάλογα την κατηγορία που αγωνιζόμαστε.

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας των δύο κατηγοριών ώστε να αρχίσουν άμεσα τα πρωταθλήματά τους, απαιτούμε να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους και να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Δείτε τη χαρακτηριστική photo πριν από τη σέντρα του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός LIVE

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras