STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο διαιτητής του ντέρμπι – Αυτός είναι στο VAR

Tο ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στις 20:30, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο διαιτητής του ντέρμπι - Αυτός είναι στο VAR
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι στις 20:30 στον Πειραιά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας πόντος.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο μεγάλο ντέρμπι ως πρωτοπόρος μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ και το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στη Τούμπα και θέλει να πάρει απόσταση ασφαλείας με ενδεχόμενο τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, είδε το «οπλοστάσιο» του να είναι γεμάτο ενόψει του σημερινού παιχνιδιού στο Φάληρο καθώς στην αποστολή συμμετέχουν όλοι οι παίκτες που έχουν σημαντικό ρόλο στο σύνολο του.

Από την άλλη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση τις τελευταίες ημέρες τον Χοσέ Κρέσπο να προπονείται κανονικά και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του τα όσα έγιναν στη Τούμπα κόντρα στον Βόλο και πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με ώθηση από το μεγάλο ευρωπαϊκό διπλό κόντρα στην Κοπεγχάγη.

Την μεγάλη αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Γερμανός διαιτητής Αϊτεκίν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντιτς και Μπάιτινγκερ ενώ 4ος θα είναι ο Μανούχος (Αργολίδας).

Όσον αφορά το VAR, εκεί θα βρίσκεται ο επίσης Γερμανός Χανσλμπάουερ έχοντας ως AVAR τον Παπαδάκη (Ηρακλείου).

Διαβάστε επίσης, ποιο κανάλι θα δείξει το ντέρμπι και ποιος θα το περιγράψει.

 

Exit mobile version