STOIXIMAN SUPER LEAGUE

One Channel: «Τι συμβαίνει και με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βόλου;» (vid)

Αλέξης Κούγιας και Χρήστος Δάρας αναφέρθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου

One Channel:
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Νέες αποκαλύψεις θα υπάρξουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου σύμφωνα με ρεπορτάζ του One Channel, που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΝΠΣ Βόλου.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο κανάλι υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να ψάξουν ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης των Θεσσαλών και πως κάποιοι ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ μετατρέπονται σε… τούρμπο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας

«Θέλω να δώσω μια σύσταση σε αυτούς που κάνουν κουμάντο στον Ολυμπιακό για το πώς αυτή η ομάδα που είναι καθαρά δημιούργημα του παρασκηνίου, σκανδαλωδώς, μια ομάδα από ένα χωριό της Πιερίας βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην Γ Εθνική ως Βόλος, στη Β Εθνική ως Βόλος και τώρα στην Σούπερ Λίγκα ως Βόλος να ελέγξουν πραγματικά ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης.

Και επειδή δεν πιπιλάμε και το δάχτυλο, ξέρουμε πόσους ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, από την Αργεντινή και από την Ελλάδα μετατρέπονται σε τούρμπο και γίνονται ξαφνικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι όπως και στον παλιό Βόλο, όταν κάνουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα δεν μπορούν να πηδήξουν ένα μέτρο σχοινάκι και μεταβάλλονται σε Μαραντόνα και σε Ρονάλντο.

Όλοι είδαμε το οφσάιντ, όλοι είδαμε το πέναλτι, αν πραγματικά υπάρχει κάποιος που έχει μια ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια και το τι έγινε στο παιχνίδι αυτό θα το αναδείξει».

Χαρακτηριστική η τοποθέτηση του προέδρου του Πανιωνίου, Χρήστου Δάρα στο One Channel για την φετινή διαιτησία. «Αρνητικότατη η φετινή διαιτησία, σαν Πανιώνιος άλλωστε έχουμε βγάλει σχετικές ανακοινώσεις σε πολλά ματς».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του One Channel

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version