STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το κανάλι του ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο τελευταίο τους ματς φέτος για την Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο τελευταίο τους ματς φέτος για την Super League 1.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο τελευταίο τους ματς φέτος για την Super League 1.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: O Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ, με 1-0 και αμέσως μετά πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην φιέστα που ακολούθησε.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε με τον Άρη, στο 0-0, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην μετά Μπόλονι εποχή.

Έτσι οι δύο τους θα συναντηθούν σήμερα (16/05, 19:30) στην «Λεωφόρο», σε ένα ματς που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, παρά μόνο το γόητρο, ενός ντέρμπι αιωνίων. Άλλωστε στην κανονική διάρκεια της Super League 1, οι «Πράσινοι» κέρδισαν με 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν βγήκαν στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον τίτλο, εδώ και πολλούς αγώνες.

Τα προβλήματα για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο είναι πολλά. Στην προπόνηση του Σαββάτου (15/5), ο Διούδης δεν μπόρεσε να προπονηθεί, λόγω του προβλήματος του στο ισχίο. Ο Νιάς δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ενώ οι Χατζηγιοβάνης και Σένκεφελντ ακολούθησαν θεραπεία. Ο Κουρμπέλης όλον αυτό τον καιρό κάνει το δικό του πρόγραμμα.

Έτσι δεν μπήκαν στην αποστολή που αποτελείται από τους: Χριστογεώργο, Ξενόπουλο, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σάντσες, Καραγιάννη, Μολό, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Σερπέζη, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Τζαβίδα, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς που γύμνασε τους παίκτες του τελευταία φορά χθες το μεσημέρι στου Ρέντη, πήρε μαζί του, τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Καλογερόπουλο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Σουρλή, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί».

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για την Super League 1, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, στην «Λεωφόρο», μπορεί να το δει στο Novasports 2HD.

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Η ατζέντα της ημέρας (16/05)

Exit mobile version