STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα στο Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός, έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Μονομαχία στο Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Μονομαχία στο Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο (19:30, Cosmote Sports 2) και λίγο πριν τη σέντρα ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει rotation. Η ομάδα του είχε ματς και μεσοβδόμαδα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έτσι ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να φρεσκάρει κάπως την ενδεκάδα του.

Γι’ αυτό και έβαλε τους Καρλίτος και Βιτάλ στο αρχικό σχήμα. Ο πρώτος πήρε τη θέση του Ιωαννίδη και ο δεύτερος του Παλάσιος. Ξεκινάει και ο Σάρλια, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Από τη στιγμή που ο Σένκεφελντ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα, ο Κροάτης ήταν το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Η τριάδα των Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς δεν αλλάζει.

Αλλαγές κάνει και ο Γιάννης Αναστασίου. Και η δική του ομάδα έδωσε ματς μεσοβδόμαδα, αυτό με τη Λαμία. Η τετράδα της άμυνας μένει ως έχει, αλλά στα χαφ ο Μάρτενσον παίρνει τη θέση του Αντούνες. Στο αρχικό σχήμα επιστρέφει και ο Μόρσεϊ. Εκτός μένει ο Ντίας.

Οι ενδεκάδες στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λάρσον, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Μάρτενσον, Μεντόσα, Μόρσεϊ, Ντάγκο, Βέργος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ, Αϊτόρ, Καρλίτος.

Οι πάγκοι:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Βργκοτς, Αντούνες, Ντίας, Λουί, Τσιγγάρας, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Καρέλης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάννης, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος.

Exit mobile version