STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με εκπλήξεις οι ενδεκάδες του ντέρμπι!

Πάμπλο Γκαρσία και Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες των ομάδων τους για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα (19:30, Novasports2).

Πάμπλο Γκαρσία και Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες των ομάδων τους για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα (19:30,
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πάμπλο Γκαρσία και Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες των ομάδων τους για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα (19:30, Novasports2).

Με εκπλήξεις οι ενδεκάδες τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ καθώς από πλευράς γηπεδούχων ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επιστρέφει στα γκολπόστ και ο Ντόουγκλας παίρνει θέση στον άξονα μετά από 50(!) μέρες ενώ η Ένωση παρατάσσεται με 4-4-2 και δύο φορ τους Ολιβέιρα και Ανσαριφάρντ σε ένα άκρως επιθετικό σχήμα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βιεϊρίνια, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Ελ Καντουρί και Σβιντέρσκι.

Στον πάγκο για τους «ασπρόμαυρους» οι: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Κρμέντσικ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνα, Λάτσι, Μπακάκης, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα.

Στον πάγκο της Ένωσης οι: Τσιντώτας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σάχοφ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Exit mobile version