STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-3 (6-5 πεν.): «Ασπρόμαυρος» πρωταθλητής στην Κ17!

Η Κ17 του ΠΑΟΚ μετά από έναν φανταστικό τελικό επικράτησε του Ολυμπιακού στα πέναλτι με 6-5 (3-3 κανονική διάρκεια), σηκώνοντας  την κούπα του πρωταθλητή! Ο τελικός στο ΔΑΚ Λαμίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είχε απίστευτη εξέλιξη, μεγάλες συγκινήσεις και τελικά κρίθηκε στη διαδικασία-θρίλερ των πέναλτι, με τον Δικέφαλο να αναδεικνύεται μετά την Κ19 πρωταθλητής...

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Κ17 του ΠΑΟΚ μετά από έναν φανταστικό τελικό επικράτησε του Ολυμπιακού στα πέναλτι με 6-5 (3-3 κανονική διάρκεια), σηκώνοντας  την κούπα του πρωταθλητή!

Ο τελικός στο ΔΑΚ Λαμίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είχε απίστευτη εξέλιξη, μεγάλες συγκινήσεις και τελικά κρίθηκε στη διαδικασία-θρίλερ των πέναλτι, με τον Δικέφαλο να αναδεικνύεται μετά την Κ19 πρωταθλητής και στην Κ17.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Σταμούλη. Στο 45′ ο Γιώργος Κούτσιας ισοφάρισε πριν το τέλος του ημιχρόνου για να σκοράρει εκ νέου ο Σταμούλης στην αρχή του δευτέρου μέρους (47′) και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 50′ ο Κεδίκογλου ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ και λίγο αργότερα ο Κούτσιας στο 73′ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ από το σημείο του πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Κασέμι στο 75′ και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, δεν άλλαξε κάτι και ο τίτλος κρίθηκε στα πέναλτι.

Στη «ρωσική ρουλέτα» οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν την κούπα αλλά ο Μοναστηρλής κράτησε τον ΠΑΟΚ στο ματς στο 5ο πέναλτι.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές των Παπαβασιλείου-Ταξίδη ήταν πιο ψύχραιμοι και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Exit mobile version