STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο «λίγο από όλα» Σνάιντερ και η επόμενη μέρα του Γερμανού!

Ο Μαρκ Σνάιντερ, όποτε ήταν διαθέσιμος ήταν και βασικός στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ο Γερμανός, δεν ήταν κάκος, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

O Σνάιντερ βοήθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα μεν, αλλά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» χρειάζεται (και) φορ (και) εξτρέμ με άλλα χαρακτηριστικά!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

O Σνάιντερ βοήθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα μεν, αλλά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» χρειάζεται (είτε) φορ (είτε) εξτρέμ με άλλα χαρακτηριστικά!

Ένα από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα, εκείνο του Μαρκ Σνάιντερ. Ο Γερμανος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και η διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά, καλείται να αποφασίσει αν θα του προτείνει νέο συμβόλαιο ή θα τον… ευχαριστήσει για την προσφορά του στο κλαμπ και θα πάει παρακάτω.

Τα νούμερα του 28άχρονου ποδοσφαιριστή λένε 26 συμμετοχές με δύο (μόλις) γκολ. Ένας ποδοσφαιριστής που ως main position είναι κεντρικός επιθετικός. Στα Γιάννενα, παρόντος Περέα, έπαιξε κυρίως ως αριστερός χαφ (14 συμμετοχές).

Λίγο από φορ, λίγο από εξτρέμ και λίγο από εσωτερικός μέσος ο Σνάιντερ. Από τους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν φέτος το «κουπί» στους Ηπειρώτες, αλλά… λίγο από όλα και από πολύ, τίποτα!

Ως φορ σκόραρε ελάχιστα. Μόλις δύο τέρματα, ως εξτρέμ ή εσωτερικός χαφ, μηδέν ασίστ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα που πορεύθηκε κυρίως με τις αμυντικές του αρετές φέτος, πήρε ελάχιστα δημιουργικά από τον Γερμανό, κάτι που και φάνηκε και σχολιάστηκε εντός και εκτός ομάδας.

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν να κάνουν τη φετινή σεζόν, ακόμα πιο επιτυχημένη από την περσινή, μετέχοντας στα play off και όχι ως «φτωχός συγγενής» του μίνι πρωταθλήματος.

Το δίλημμα είναι πλέον το εξής. Διατηρείς δεδομενα που χρίζουν βελτίωσης, ή ψάχνεσαι για upgrade εκεί που «πονάς».

Οι βάσεις τα τελευταία δύο χρόνια έχουν μπει και είναι «μπετόν». Πλέον η διοίκηση και ο προπονητής καλούνται να αποφασίσουν αν το οικοδόμημα θα μείνει στις στέρεες βάσεις ή θα «χτίσουν» πάνω σε αυτές.

Το ερώτημα απλό, όπως και η απάντηση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν θέλει να αλλάξει level πρέπει να διορθώσει πραγματάκια. Πλέον, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά. Με Κόντε υγιή και τον Περέα ή έναν άλλο φορ αν πουληθεί ο Κολομβιανός, ο «Άγιαξ» χρειάζεται δύο ποιοτικούς εξτρέμ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα δημιουργήσουν «ρήγματα» και θα «ταϊσουν» τους επιθετικούς.

Και ο Σνάιντερ δεν είναι ένας από αυτούς.

Υ.Γ. Για τον Περέα έχει προκύψει ενδιαφέρον κι από άλλη αγορά πλην της Γερμανικής! Το Sportime έχει και αυτό το ρεπορτάζ!

Αθλητικές ειδήσεις

Δυνατά ονόματα για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά…

Αυτή η αγγλική ομάδα θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς!

Exit mobile version