STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σε εξέλιξη το Δ.Σ. της Super League

Με επτά εκπροσώπους βρίσκεται στο Δ.Σ. ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Λίγο μετά τις 14:20 ξεκίνησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων, με θέμα συζήτησης φυσικά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και την πρόταση της ΑΕΚ να μην υποβιβάζονται ομάδες για χρέη. Η σύσκεψη γίνεται μάλιστα κάτω από την επίβλεψη της αστυνομίας που φρουρεί το κτίριο από έξω.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με μεγάλη ομάδα ανθρώπων του στο συμβούλιο, καθώς έχουν παραστεί οι Γιάννης Βρέντζος, Σάββας Θεοδωρίδης, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, Γιώργος Παύλου, Αργύρης Λίβας, Κώστας Καραπαπάς και Δημήτρης Αγραφιώτης, ενώ από πλευράς.

Από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται εκεί ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης, από την ΑΕΚ, ο Μηνάς Λυσάνδρου, από τον Παναθηναϊκό ο Στράτος Σωπήλης, ενώ την Λάρισα εκπροσωπεί ο Αλέξης Κούγιας.

Επίσης, το παρών δίνουν ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάκη Μπελεβώνης, από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Σπανός, από τον Πανιώνιο ο Χρήστος Δάρας, από τη Ξάνθη ο Αριστείδης Πιαλόγλου, από τα Γιάννενα ο Γιώργος Χριστοβασίλης, από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, από τον Λεβαδειακό ο Λάμπρος Μπαλόκας και από τη Λαμία ο Σάκης Τσικνής.

Exit mobile version