STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Εκκίνηση σε Φάληρο και Αγρίνιο

Με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια επανέρχεται η Super League 1

Super League 1: Εκκίνηση σε Φάληρο και Αγρίνιο
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, η Super League 1 επιστρέφει και έχει στο σημερινό πρόγραμμα της, δύο πολύ δυνατά παιχνίδια.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», θέλοντας να συνεχίσει να νικά και να μένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κρήτης, δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό, μέσα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Το κανάλι του αγώνα

Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεση τους, τον Ματιέ Βαλμπουενά, που τραυματίστηκε και εκτός για τον ΟΦΗ θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυική χώρα, όπως και ο Φερέιρα.

Στο δεύτερο αγώνα της ημέρας για τη Super League 1, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στην έδρα του την ΑΕΛ.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς, αλλά εξίσου σημαντικούς λόγους, καθώς στόχος είναι η αναρρίχηση στη βαθμολογία.

Αρχικά ο Παναιτωλικός, πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΛ θέλει να δείξει ότι συνεχίζει να είναι αρκετά δυνατή.


Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version