STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Τις όποιες ελπίδες της… παίζει η ΑΕΛ

Σήμερα είναι προγραμματισμένη, η τελευταία αγωνιστική, των Play Out, της Super League 1, η οποία περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη, η τελευταία αγωνιστική, των Play Out, της Super League 1, η οποία περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Σήμερα είναι προγραμματισμένη, η τελευταία αγωνιστική, των Play Out, της Super League 1, η οποία περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες.

Τα Play Out της Super League 1, ολοκληρώνονται σήμερα, με την 7η αγωνιστική τους. Ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε την ΑΕΛ, με σκορ 3-1, στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο.

Στην ομάδα του κάμπου πάντως δεν τα παρατάνε αν και βαθμολογικά έχουν υποβιβαστεί. Θεωρούν πως έχουν ελπίδες αν δικαιωθούν για την μετοχική σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την καταγγελία, που έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Έτσι ο υπηρεσιακός τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας έχει στην διάθεση του, τους: Νάγκι, Σουλούκο, Ηλιάδη, Γιακιμόφσκι, Μπέρτο, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Μαϊδανό, Γκοτζαμανίδη, Στίφλερ, Γρηγορόπουλο, Μιλοσάβλιεβιτς, Χαλάτση, Κολομπίνο, Δάκτυλα, Ακούνια, Νικολιά, Ντουρμισάι, Πινακά, Ζαχαράκη.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν δύο νέα κρούσματα, εννέα συνολικά, οπότε το ματς θα γίνει θα γίνει κανονικά με το σύνολο του Γιαννίκη να αναμένεται να αποτελείται από 16 ποδοσφαιριστές.

Στον ΟΦΗ, ο Νίκος Νόμπλιας μένει ως το 2023, προπονητής της ομάδας, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα. Έτσι θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό χωρίς να έχει άγχος.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Selimovic, Μαρινάκης, Sturgeon, Neira, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γιάννου, Sardinero, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης.

Από το σύνολο του Δέλλα θα απουσιάσουν οι οι Βάντερσον, Αριγίμπι, Κωνσταντόπουλος και Μανθάτης για να πάρουν ανάσες και οι «μόνιμοι» τραυματίες Λιάβας, Τζανακάκης, Τσιγγάρας.

Η αποστολή των «Κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Σκόνδρας, Εντινγκά, Γιάκολις.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα παίξει εντός έδρας με την Λαμία, με στόχο την πρώτη του νίκη με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λισγάρας, Σλίβκα, Τσιλούλης και Μουνιέ.

Από την άλλη χωρίς τους Ντέλετιτς, Μαρτίνεθ, Σκόνδρα, Μπεχαράνο, Τζέιμς και Βλάχο θα παραταχθεί η Λαμία.

Τέλος ο Ατρόμητος αφού κέρδισε τον Παναιτωλικό, θα φιλοξενήσει τον ΝΠΣ Βόλο χωρίς να έχει άγχος για το αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι την ίδια ώρα θα έχουν τέσσερις απουσίες.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαραβέλης, Νίνης, Μαρτίνες και φυσικά ο Δουβίκας, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την ομάδα και θα αγωνίζεται στην Ουτρέχτη.

Super League 1 Play Offs 7η αγωνιστική

Το πρόγραμμα

19:30 ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Απόλλων Σμύρνης – Λαμία
19:30 Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος
19:30 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Η ΑΕΚ και οι Γάλλοι -Ο Πιέλ, ο Στεφάν και το scouting

Νίκος Νιόπλιας: Super deal με τον ΟΦΗ – Δεν… βλέπει τον Σίμο

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version