STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League (13η αγωνιστική): Ο Ούγγρος διαιτητής Τάμας Μπόγκναρ στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Τάμας Μπόγκναρ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τούμπα, για την 13η αγωνιστική της Super League.

Διαιτησία: Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί της 5ης αγωνιστικής της Super League. Γνώριμος στο Άρης - Ολυμπιακός.
Διαιτησία: Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί της 5ης αγωνιστικής της Super League. Γνώριμος στο Άρης - Ολυμπιακός.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ούγγρος θα είναι ο «άρχοντας» του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τούμπα (20/12, 19:30).

Ο λόγος για τον  Τάμας Μπόγκναρ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Από εκεί και πέρα, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ Κόμπορ, 4ος ο Θανάσης Τζήλος και στο VAR ο Κράτης Γκόραν Γκαμπρίλο, με τον Μιχάλη Δημόπουλο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ θα σφυρίξει ο Παπαπέτρου, με VAR τον Παπαδόπουλο, στο ΑΕΚ-Βόλος ο Σιδηρόπουλος με VAR τον Διαμαντόπουλο, στο Άρης-ΟΦΗ ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Φωτιά, στον Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης ο Τζοβάρας με VAR τον Σκουλά, στο Ατρόμητος-Λαμία ο Τσαγκαράκης με VAR τον Ζαγαριάδη και στο ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης ο Ευαγγέλου με VAR τον Γκορτσίλα.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 13ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 19/12
17:15 Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: Τζοβάρας (Τζιώτζιος, Σακκάς, 4ος Αγγελάκης, VAR: Σκουλάς, Νικολαΐδης)

19:30 ΟΦΗ-Άρης: Διαμαντόπουλος (Μπουξμπάουμ, Ψαρρής, 4ος Γρατσάνης, VAR: Φωτιάς, Απτόσογλου)

Κυριακή 20/12
15:00 Ολυμπιακός-ΑΕΛ: Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Μεϊντάνας, 4ος Γκάμαρης, VAR: Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου)

17:15 Ατρόμητος-Λαμία: Τσαγκαράκης (Σπυρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Βρέσκας, VAR: Ζαχαριάδης, Καλαμπόκης)

19:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Μπόγκναρ (Μπούζας, Κόμπορ, 4ος Τζήλος, VAR: Γκαμπρίλο, Δημόπουλος)

Δευτέρα 21/12
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα: Ευαγγέλου (Κωνσταντόπουλος, Βασιλόπουλος, 4ος Βάτσιος, VAR: Γκορτσίλας, Χριστάκογλου)

19:30 ΑΕΚ-Βόλος: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Διαμαντόπουλος, Πάτρας)

Exit mobile version