STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Νέα αναβολή για την προκήρυξη του πρωταθλήματος

Σε νέα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Super League για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, οδήγησε η αποχή των ομάδων λόγω των τηλεοπτικών συμβολαίων. H ενημέρωση της Super League αναφέρει: «Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020...

Super League: Συνεδρίαση με φόντο την αναδιάρθρωση - Παρόντες Αλαφούζος, Μπέος
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε νέα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Super League για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, οδήγησε η αποχή των ομάδων λόγω των τηλεοπτικών συμβολαίων.

H ενημέρωση της Super League αναφέρει:

«Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Οι επτά ομάδες, που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, οδήγησαν τη Γενική Συνέλευση σε νέα αναβολή κι έτσι από τη Δευτέρα, η συνάντηση πήγε για σήμερα Τετάρτη (2/9) και πλέον μετά τη νέα αναβολή η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος θα πάει για την Παρασκευή (4/9).

Exit mobile version