STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τάσος Κάκος για το οφσάιντ στον Βόλο: «Δύσκολη φάση» (vid)

«Δύσκολη φάση του Σουντανί αλλά δεν υπάρχει οφσάιντ - Κανένα πέναλτι», είπε ο πρώην διεθνείς ρέφερι στο Total Football

Τάσος Κάκος
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τις δύο επίμαχες αμφισβητούμενες φάσεις του Βόλος – Ολυμπιακός σχολίασε ο Τάσος Κάκος μιλώντας στο Total Football του Open TV.

Ο πρώην διεθνείς διαιτητής υποστήριξε πως το γκολ του Χιλάλ Σουντανί στον Βόλο είναι μία δύσκολη φάση, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρινάκης: «Το ποτήρι της αλητείας και της βρωμιάς ξεχείλισε»

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο πρώην διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος

Για το γκολ του Σουντανί:

«Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ο βοηθός αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί αλλά μετά από λίγο σημειώνει οφσάιντ. Εκεί παρεμβαίνει το VAR, ελέγχει και συμφωνεί με τον βοηθό. Όπως βλέπουμε όμως, ο επιθετικός είναι τουλάχιστον στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό άρα δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Είναι μια πολύ δύσκολη φάση, ο VAR δεν έχει την πολυτέλεια της γραμμής και σε αυτή την περίπτωση αν υπάρχει αμφιβολία το πρωτόκολλο λέει να συμφωνεί με την αρχική υπόδειξη του βοηθού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββίδης: Το μήνυμα για τις απειλές του Ολυμπιακού (pic)

Για το μαρκάρισμα στον Ελ Αραμπί:

«Αυτή είναι μια περίπτωση στην οποία αποφάσισε σωστά ο διαιτητής., Βλέπουμε ότι δεν διέκρινε παράβαση, ο VAR διαφώνησε και κάλεσε τον διαιτητή να τσεκάρει ξανά τη φάση. Αυτός επέμεινε στην αρχική του απόφαση αφού ο επιθετικός είναι αυτός που κινείται προς το σώμα του αμυντικού. Θεωρώ πως είναι σωστή η απόφαση, η εικόνα νομίζω είναι ξεκάθαρη».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version